Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,63 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
460,87 Ft
Bitcoin
62,854 $

Létezik feltétel nélküli szeretet, erről ismerhető fel

Ezen csillagjegyek érzelmeiben sosem kell kételkednünk, mert ők mélyen, őszintén szeretnek.

Fotó: Unsplash
Egészség/Életmód

Koós Alexandra

Szerkesztő

A szerelem/szeretet csodálatos dolog, amely olykor hirtelen, óriási erővel magával ragadja az embert, máskor lassan, de határozottan alakul ki. A legszebb formája pedig az, amikor feltétel nélkül szeretni tudjuk a másikat, legyen szó a gyermekünkről, a szüleinkről, a barátainkról vagy a párunkról.

A Blikk Rúzs most megsúgja, mely csillagjegyeket illetően mondható el az, hogy sosem kell kételkednünk az érzéseikben, mert ők mélyen, őszintén szeretnek, emellett sosem tennének olyat, amivel fájdalmat okoznak a másiknak. Ha pedig mégis megbántanak valamivel, mindent elkövetnek, hogy jóvá tegyék, helyrehozzák a dolgokat. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Az egyik ilyen a Bika, aki imádja a romantikát és egyszerűen szeret szeretni. Lehet, hogy elsőre azt gondolná az ember, ezen jegy szülöttére inkább az jellemző, hogy birtokolni akar valakit, pedig a makacssága és kitartása miatt a feltétel nélküli szeretet is jellemző rá. De hasonló a Rák csillagjegyről is elmondható, aki igazán érzelmes.

Akár azt is mondhatnánk róla, hogy javíthatatlan romantikus: mindent belead egy kapcsolatba, s a legfőbb célja, hogy teljesen levegye a lábáról a partnerét, hiszen benne is megtalálható a feltétel nélküli szeretet képessége. Ugyanakkor az sem véletlen, hogy a Nyilas felkerült erre a listára. Optimista természet, amely szereti a rizikós helyzeteket, de számára mindig a szerettei az elsők.

Amikor probléma merül fel valakivel, akit igazán szeret, csak a dolgok jó oldalát nézi, és mindent megtesz azért, hogy megoldja a dolgokat. Emellett attól sem riad vissza, hogy kimutassa, mit érez a másik iránt, mennyire fontos neki az illető. Ha pedig már az érzelmességről van szó, a Halak jegy szülöttével senki nem tud versenyre kelni.

A romantikus érzelmek mellett a plátóiak sem állnak távol tőle. Teljes szívével képes szeretni, mindent megtenne a másikért, ám emellett együttérző és gondoskodó típus is. Míg a Szűz egyszerűen nem képes haragudni másokra és időről időre megbocsát azoknak, akiket nagyon szeret. Ez annak is köszönhető, hogy nehezen engedi el a dolgokat, a végsőkig kitart, ragaszkodik mindenhez és mindenkihez.

Terrortámadásnak minősítették az esti késes támadást Ausztráliában, 15 éves az elkövető

Terrortámadásnak minősítette a kormány a tegnap esti templomi késelést, ami lehetővé teszi a rendőrség számára, hogy rendkívüli jogköröket alkalmazzon a nyomozás ideje alatt.