Egy óra alatt félmillió Redmi Note 11 okostelefont értékesítettek

Xiaomi
not image

Kulcsár Péter

2021. november 2. - 22:20

Ahogyan azt mondani szokták, valósággal dübörög a biznisz a Xiaomi leányvállalatánál, a Redmi vadonatúj mobiltelefonjából ugyanis rövid idő alatt rengeteget értékesítettek.

A legfrissebb hivatalos adatok alapján több mint 500 000 darab Redmi Note 11 okostelefont adott el a Xiaomi alig egy óra leforgása alatt, így kijelenthető, hogy a Note 11, a Note 11 Pro, illetve a Note 11 Pro+ előrendelései egyelőre sikeresnek bizonyultak.

A Redmi Note 11 kezdőárát 185 dollárban határozták meg, ami rendkívül jó vétel lehet azok számára, akik egy gyors mobilt szeretnének, ami nem terheli meg a pénztárcát. Az alapmodell egyébként Dimensity 810 lapkakészletet kapott 33 W-os gyorstöltéssel, míg a kijelzője is pazar lett a maga 6,6 hüvelykes képátlójával és 90 Hz-es frissítési rátájával.

A Pro verziók már a sokkal erősebb, Dimensity 920 chippel lettek felszerelve, a kameraszigetbe pedig négy szenzort szereltek, miközben a Pro+ modell 120 W-os gyorstöltésre is képes.

Egyelőre csupán a kínai piacon vásárolhatóak meg a telefonok, ám az előző évek tendenciáiból kiindulva elképzelhető, hogy 2022 első negyedévében Európában és a tengerentúlon egyaránt felkerülhetnek a Xiaomi viszonteladóinak polcára a készülékek.