18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,35 Ft
Euró
391,02 Ft
Font
457,12 Ft
Bitcoin
56,758 $

Felgyújtotta magát egy 74 éves férfi egy veszprémi hivatalban, a helyszínen életét vesztette

Igazán megrendítő eset történt az egyik veszprémi hivatalban: egy idős férfi bement, lelocsolta magát egy gyúlékony anyaggal, majd felgyújtotta magát.

Fotó: Twenty20
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Meghalt egy 74 éves férfi, miután felgyújtotta magát hétfőn Veszprémben, a járási hivatal agrárügyi főosztályán – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Máté Alexandra elmondta: az idős férfi 14 óra 40 perckor a hivatalban gyúlékony anyaggal lelocsolta, majd felgyújtotta magát. A férfi a helyszínen életét vesztette. Soron kívül Ködbe borult a Balaton hétfő reggel, lenyűgöző felvételen a ködfal

A szóvivő tájékoztatása szerint a tűz miatt a hivatalból 37 embert kellett kikísérni. A férfin kívül senki más nem sérült meg, de az épületben jelentős anyagi kár keletkezett – tette hozzá. Az ügyben a rendőrség közveszélyokozás gyanúja miatt indított eljárást – közölte a szóvivő.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.