18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,24 Ft
Euró
386,55 Ft
Font
454,27 Ft
Bitcoin
69,484 $

Felgyújtotta magát egy férfi a bíróság előtt, amíg Trump odabent tartózkodott

Eddig ismeretlen okokból felgyújtotta magát egy férfi a manhattani bíróság épülete előtt, ahol Donald Trump volt elnök tárgyalása zajlott.

...svg content...Fotó: EPA/JUSTIN LANE
Észak-Amerika

Takács Petra

Szerkesztő

Péntek délután nyugtalanító esemény játszódott le a manhattani bíróság épülete előtt, amikor egy személy valamilyen folyadékkal leöntötte, majd felgyújtotta magát. Az incidens délután fél kettő körül történt, a Trump ügyéről tudósító újságírók pedig mind szemtanúi voltak az esetnek, írja a BBC.

Szemtanúk és a közösségi médiában közzétett felvételek is megörökítették a pillanatot, amelyeken jól látszik az illetőn segíteni próbáló rendőrök gyors reakciója, akik végül egy poroltó segítségével oltották el az égő személyt. Soron kívül Vörös szuperóriás csillag szomszédságában csodálhatjuk meg a holnapi teliholdat

Beszámolók szerint a bíróság környékén még fél órával az eset után is érezni lehetett az égéshez használt folyadék szagát. A New York-i rendőrség jelenleg is vizsgálja az esetet, hogy megállapítsa a történtek hátterében álló okokat, és felmérje a közbiztonságot fenyegető esetleges veszélyeket. Úgy tudni, az illető súlyos égési sérüléseket szenvedett, a mentők kritikus állapotban szállították őt kórházba.

Eközben a bíróságon belül folytatódott Donald Trump újabb pere, melynek középpontjában az egykori felnőttfilmes, Stormy Daniels-nek kifizetett hallgatási pénz szerepel, melyet Trump stábja trükkös módon kampányköltségként kívánt elszámolni.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.

Megtalálhatták az allergia ellenszerét, saját immunrendszerünk lehet a kulcs

Százmilliók küzdenek a kellemetlen tünetekkel, most két kutatócsoport is új eredményekkel kecsegtet.