Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,089 $

Felborult egy kamion az M3-ason, 150 méternyi szalagkorlátot kaszált le (fotó)

Súlyos baleset történt az M3-ason.

...svg content...Fotó: Unsplash/Max Fleischmann
Baleset
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A katasztrófavédelem beszámolója szerint felborult egy tejszállító kamion az M3-as autópálya 245-ös kilométerszelvényénél, Nagykálló és Ófehértó között, a Vásárosnamény felé vezető irányban.

A baleset következtében a jármű rakománya, valamint üzemanyaga az úttestre folyt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók és a társhatóságok teljes útlezárás mellett dolgoznak a helyszínen. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

Eközben az MKIF Zrt. – Az ország útja Facebook-oldalán számolt be arról, hogy az M3-on a 246-os km-nél, egy az országhatár irányába tartó kamion felgyűrte a szalagkorlátot, majd keresztben állt meg a pályát teljes szélességében elzárva.

A helyszínelés és a műszakimentés idejére pályazár van érvényben. Az autópályáról a 234 km szelvényben lévő csomópontnál lehetséges a kihajtás: 403 sz. közút -41 sz -közút 493 sz. Visszatérés az autópályára a 254 km csomópontban lehetséges.

Egy fotót is közzétettek a baleset helyszínéről:

A bejegyzésből az is kiderült, hogy a kamion nagyon komoly kárt okozott az autópálya érintett szakaszán, ugyanis most legalább 150 méteren kell cserélni a szalagkorlátot.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.