Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,42 Ft
Euró
380,31 Ft
Font
443,06 Ft
Bitcoin
41,843 $

Felborult egy iskolabusz egy brit autópályán, a sofőr és egy 14 éves lány meghalt

Az iskolabusz eddig ismeretlen okokból felborult az M53-as autópályán, melynek következtében a sofőr és egy 14 éves diáklány a helyszínen életét vesztette.

Fotó: Unsplash/Santiago Gomez A képi illusztráció.
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

Tragikus balesetről számolt be a Sky News: felborult egy 54 diákot szállító iskolabusz az Egyesült Királyságban, az M53-as autópályán.

A rendőrség legfrissebb közlése szerint egy 14 éves lány és a sofőr a helyszínen életét vesztette, miután a jármű felborult az autópályán Merseyside térségében. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

A helyi mentőszolgálat közlése szerint „számos sérültje” van a balesetnek, ám ennél több részletet egyelőre nem közöltek a tragédia kapcsán. Az Északnyugati Mentőszolgálat, az Alder Hey Gyermekkórház és az Arrowe Park Kórház is megerősítette, hogy súlyos baleset történt az autópályán, melynek következtében „számos sérültről” értesültek.

Nem sokkal később a Calday Grange fiúgimnázium és a West Kirby leánygimnázium megerősítette, hogy az egyik iskolabuszuk érintett az incidensben: úgy tudni, hogy az iskolabusz egy autóval ütközött az autópályán.

A legfrissebb információk szerint további két diákot súlyos sérülésekkel szállítottak az Alder Hey gyermekkórházba, míg számos másik diákot könnyebb sérülésekkel a környező kórházakba szállítottak: összesen 50 gyermeket szállítottak a Wallaseyben található sürgősségi központba.