Clouds
21 Budapest
Dollár
357,77 Ft
Euró
384,96 Ft
Font
437,44 Ft
Bitcoin
27,855 $

Felborult egy csónak Kaliforniában, legkevesebb 8 ember életét vesztette

Fotó: Unsplash/Oliver Cole
Észak-Amerika
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A hatóságok közlése szerint a csónak a kaliforniai San Diego megyében, a Black’s Beach partja közelében borult fel, melynek következtében 8 ember életét vesztette.

A CNN a helyi hatóságok jelentése nyomán számolt be arról, hogy a San Diego-i tűzoltóság és mentőszolgálat munkatársai helyi idő szerint szombaton 23:30 körül érkeztek a helyszínre, miután egy másik csónakos bejelentette a segélyhívón, hogy bajba jutott embereket lát a vízben.

Soron kívül Szuper újdonságokkal vár a Disney+ áprilisban

A hatóságok közleménye szerint a helyszínre kiérkező első mentőcsapat a masszív dagály miatt csak nehezen jutott el a partra, s közlésük szerint “térdig vagy derékig érő vízben” kellett gázolniuk.

A vízimentők először csak hét holttestet fedeztek fel, majd az amerikai vám- és határvédelem légi és tengeri műveleti részlegének közreműködésével egy újabb holttestre bukkantak.

Közlésük szerint a holttesteket a San Diego megyei orvosszakértői hivatalba szállították, hogy azonosítsák őket. A segélyhívásra több ügynökség is reagált, köztük a tűzoltóság, a San Diego-i rendőrség, az amerikai vám- és határvédelem és az amerikai parti őrség is.