Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,01 Ft
Euró
392,88 Ft
Font
457,06 Ft
Bitcoin
66,998 $

Fékezés nélkül gázolt el egy úttesten átkelő gyalogost egy férfi Egerben

Csodával határos módon a gyalogos túlélte a balesetet, sőt, még csonttörést sem szenvedett.

Fotó: Unsplash/benjamin lehman
Baleset

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Heves Vármegyei Főügyészség sajtóközleménye szerint az Egri Járási Ügyészség közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki elütötte az úttesten átkelő gyalogost. A vád alapján az autós 2022 novemberében az egri Érsekkert melletti hosszú és egyenes útszakaszon közlekedett.

Eközben a gyalogos sértett eközben elindult, hogy átkeljen az úttesten, azonban nem a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen, hanem kb. egy méterrel mellette tette ezt, az autós pedig nem kellő figyelmességgel vezetett, így nem vette észre a túloldalra már majdnem átértő sértettet, akit a kocsija elejével fékezés nélkül elütött, és messze előre lökött. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

A figyelmetlen sofőr rögtön megállt, és a sérült segítségére sietett, aki több méterrel az elütés helyétől feküdt az úttesten: a gyalogos csodával határos módon azonban csonttörés nélkül megúszta, a jobb keze hüvelykujjának ficamát és agyrázódást szenvedett el.

A központi járási ügyészség az Egri Járásbírósághoz most benyújtott vádiratában a figyelmetlen vádlottal szemben pénzbüntetés és járművezetéstől eltiltás kiszabására tett indítványt. A balesetet térfigyelő kamera rögzítette.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.