Dollár
420,12 Ft
Euró
407,07 Ft
Font
453,08 Ft
Bitcoin
18,948 $

Fazekas Vivien reakciója Molnár Guszti posztjára

Fotó: Instagram/Molnár Gusztáv
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 8. - 15:42

Fazekas Vivien egy követője keresztül reagált Molnár Guszti posztjára, amiben arról beszél, hogy hiányzik neki a felesége.

Fazekas Vivien kitartott, ameddig csak lehetett, nehéz időszakokat élt át, de még akkor is ott állt Molnár Guszti mellett, amikor rengetegen támadták. Ez a Nyerő Páros legutóbbi évadának levetítésének ideje alatt sem volt másképp, amikor őt is rendesen kikezdték az emberek a közösségi médiában.

Soron kívül Karbantartás miatt több helyen nem lesz gáz Nógrádban, a helyiek nem örülnek

Azóta mindenki tudhatja, hogy Vivien és Guszti házassága tönkrement, nem folytatják tovább. Ez egyúttal egy új életet is jelenthet számukra, Vivien szintén megérdemli a boldogságot, az egyensúlyt, amit a jövőben ugyanúgy újra átélhet.

Guszti pár órával ezelőtt ismét jelentkezett a Facebook oldalán, és természetesen Viviennek üzent. Nagyon sajnálja, hogy eljutottak a pontra, és szerinte jó döntést hozott azzal, hogy elhagyta őt, mert nem csinálta jól a dolgait.

Berki Mazsi formáját bárki megirigyelhetné, olvadoznak tőle a rajongók

„Hiányzol feleségem. Nagyon sajnálom, hogy eljutottunk ide. Jó döntést hoztál azzal, hogy elhagytál engem, mert nem csináltam jól a dolgaimat. Viszont egy verset elküldenek neked, és te pontosan fogod majd érteni egy Radnóti vers lesz.” – írta a posztjában.

Lapozó: 1 2