Clouds
21 Budapest
Dollár
360,18 Ft
Euró
388,44 Ft
Font
433,72 Ft
Bitcoin
23,068 $

Farm VIP 3: Völgyi Zsuzsi elárulta, meddig tartott a maratoni párbaja

Fotó: TV2
TV
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Érdekes részleteket osztott meg az énekesnő, aki a Farm VIP 3 egyik legerősebb karaktere volt, de egyúttal megosztó is.

Völgyi Zsuzsi nem egy kegyetlen kommentet kapott a Farm VIP 3 alatt, sokan átlépték azt a bizonyos határt. Nagyon hirtelen vált megosztóvá, gyakorlatilag Szorcsik Viki helyére lépett, akit korábban nem kis gyűlölet vette körül a közösségi médiában.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

Zsuzsinál eljött az a pont, amikor haza akart menni, és emiatt Budavári Fülöpöt hívta ki párbajozni, amit előre közölt vele. Végül egy egészen hihetetlen és hosszú párbaj kerekedett ebből az egészből, miközben minden visszafelé sült el.

„Amit azután a párbaj után kaptam, azt nem tettem ki az ablakba, annyi szent. Pedig Isten látja lelkem, akkor én nagyon haza akartam menni. Iszonyú mélyponton voltam. Hiányzott a kislányom, az otthonom és úgy általában a kis életem.” – mondta a híres énekesnő a Ripost kérdésére.

Volt egy pont, amikor orvosi vizsgálatra került sor, de nem adta fel a küzdelmet. „Napok óta nem aludtam és ez olyan komolyra fordult, hogy egy ponton még az orvos is feljött, hogy megvizsgáljon. Egyébként pont Füli volt az, aki adott nekem valamilyen növényi altatót, hogy legalább pihenni tudjak. Ő pedig éppen akkorra fogyott el kicsit. Unta magát és ő is hazavágyott.”

A Fülivel való párbaj sokáig emlékezetes marad, és nemcsak annak hossza miatt. „Persze fiúval szeretett volna párbajozni, de végül én hívtam ki és jött az a bizonyos logikai játék, ami pokoli nehéz volt, de azért mindketten ki tudtuk volna rakni.”

Elárulta, hogy két órán párbajoztak egymással, és mindketten azon dolgoztak, a másik nyerjen. Zuszsinak elege lett a csiki-csukiból, mert szerinte másképpen még most is ott rakosgatnák azokat a karikákat.”