Clouds
21 Budapest
Dollár
353,08 Ft
Euró
387,73 Ft
Font
434,73 Ft
Bitcoin
23,748 $

Farm VIP 3: az eddigi legnagyobb dráma, Szorcsik Viki párbaj nélkül távozott

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem sokkal azután, hogy összeállt a TOP-5 mezőnye, két versenyzőnek ismét távoznia kellett a farmról.

Demcsák Zsuzsa nem túlzott, amikor az utolsó hagyományos farmgyűlést követően azt mondta, innentől kezdve jelentős mértékben fel fognak gyorsulni az események. Ez meg is történt, és rövid idő alatt két versenyző elköszönt.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

A TOP-5-be egyenes ágon Csuti és Szorcsik Viki juthatott be a teljesítménye alapján. A többieknek meg kellett küzdeniük egymással, aminek a végén Dudás Miki, Smaltig Dalma és Schobert Norbi kaparintotta meg a még továbbjutást érő helyeket.

Völgyi Zsuzsi és Görgényi Fruzsi számára véget ért a játék, de akkor még senki sem sejthette, hogy hamarosan többen visszatérnek a farmra. Eleinte nem tudták mindezt mire vélni a versenyzők, majd kiderült, hogy a kiesett játékosoknak komoly szerepük lesz az utolsó farmgyűlésen.

Zsuzsa a kiesett és a még versenyben maradt játékosok jelenlétében közölte a fordulatot. A visszatért versenyzők arról szavazhattak, hogy ki az a női és férfi játékos, akik automatikusan továbbjutnak a TOP-3-ba.

Nem született meglepetés a szavazáson, Norbi és Dalma kapta a legtöbb szavazatot, nekik már nem kellett azért izgulniuk, hogy ott lesznek-e a legjobb háromban. A neheze csak ezután következett, a kiesett játékosok arról szavazhattak, hogy ki az az egy versenyző, akinek azonnal távoznia kell, párbaj nélkül. Cooky is azonnal hangot emelt a szavazás ellen, és Vajtó Lajosnak sem tetszett a dolog.

Rendkívül szoros volt a szavazás, amit Lajos döntött el, aki meglepő módon nem Csutira rakott, hanem a saját csapattársára, Vikire. A színésznő rendkívül csalódott volt, és sírva mondta el a véleményét, fájdalmas számára, hogy párbaj nélkül távozott, így Csuti és Miki küzdhetett meg egymással az utolsó bejutó helyért.