Clouds
21 Budapest
Dollár
359,33 Ft
Euró
389,68 Ft
Font
443,60 Ft
Bitcoin
22,819 $

Farm VIP 2: Dóri óriásit ment, de kiesett az egyik csapattársa, többen elsírták magukat

Fotó: Instagram/TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A piros csapat után a sárga csapatnál is eldőlt, hogy ki az a versenyző, aki nem folytathatja tovább a versenyt.

A sárga csapat nagyon boldogan tért vissza Demcsák Zsuzsáék elé a mezőn, miután megnyerték a termelői versenyt. Ekkor már tudták, hogy össze fognak költözni a piros csapattal, bár ebben a formában megszűntek létezni a csapatok, mert egyéniben megy tovább a küzdelem.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Mindkét csapat ugyanazt gondolja egymásról, úgy érzik, hogy beszólogatnak nekik, és valamiért komoly az ellentét közöttük. Egyáltalán nem tudtak annak örülni, hogy egyesülnek, egy pillanatra sem.

Exatlon Hungary All Star: rendkívüli bejelentés érkezik

A sárga csapatot sokkolta a hír, hogy a termelői feladat megnyerésének ellenére valaki ki fog esni közülük. Öten álltak ott a rajtnál, de csak négyen mehettek fel a parasztházba, ahol már a piros csapat tagjai várták őket.

Ugyanazt a feladatot kapták, mint a pirosak, mely három részből állt. Az erőre, az ügyességre és a logikára is szükségük volt. Nem volt könnyű számukra abban a tudatban versenyezni, hogy az, aki utoljára végez a feladattal, távozni fog, nem folytathatja tovább.

A pirosaknál igazi dráma rajzolódott ki, miután Póth Diána és férje, Gyepes Gábor között dőlt el az utolsó bejutó hely sorsa. Dóri messze a többiek előtt rakta ki a tyúkot, addig a többiek nagyon küszködtek, nemigazán találták a formát.

Lapozó: 1 2