Farkas Zsófi szexi bikinis fotója visszahozza a nyarat

Fotó: Instagram/Farkas Zsófi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Farkas Zsófi az egyik legformásabb személyi edző, aki többek között az Exatlon Hungary-t is megjárta Dominikán.

Egymást váltják a formás sztárok a közösségi médiában, mindenki igyekszik kiélvezni az utolsó igazán erős napsugarakat. Többem mindezt nagyon stílusosan teszik, és nem panaszkodhatunk, sok hírességünk van.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Sarka Kata például futni ment a hétvégén, egy nagy futóversenyen állt rajthoz, mialatt Vasvári Vivien megosztotta az első fotóját harmadik gyermekéről. Nagyon boldog pillanatok ezek most Vivi életében, aki Miamiban hozta világra a kicsit.

Tóth Andi sem panaszkodhat, rendkívül sok dicséretet kap a természetes szépsége miatt, akárcsak Barta Sylvia a több mint lenyűgöző formája láttán. Az 50-es generáció egyik legjobb nője, és nem mellesleg bármelyik fiatalabb generációval felveszi a versenyt.

Sári Évi ugyancsak az egyik nagy kedvencünk, a színésznő minden eddiginél dögösebb, szexibb, vonzóbb. Nem is lehet rá erősebb jelzőket találni, egészen meggyőző, ahogyan kinéz, csak gratulálni tudunk.

Farkas Zsófi is dicséretet érdemel, akit az Exatlon Hungary-ben ismerhettünk meg. Személyi edzőként dolgozik, de arra is fordít időt, hogy élvezze a jó időt, és természetesen mindezt stílusos formában teszi.