Clouds
21 Budapest
Dollár
353,68 Ft
Euró
385,84 Ft
Font
432,36 Ft
Bitcoin
23,675 $

Fagyasztóban rejtegette anyja holttestét egy német férfi

Fotó: Pexels / Illusztráció
Európa

Szabó Kata

Szerkesztő

Egy aggódó szomszéd bejelentésére vonultak ki a bajor rendőrök Bad Staffelstein egyik házához, ám amivel ott szembesültek, az mindenkit ledöbbentett.

A valamivel több mint 10 ezer lelket számláló Bad Staffelstein város egyik lakója tett bejelentést a rendőrségen, miután gyanússá vált számára, hogy rég látta szomszédját. Előtte ő maga is megpróbált utánajárni a dolgoknak, ám amikor benézett a ház ablakán, egy férfit látott a földön feküdni., ezért inkább értesítette a hatóságokat.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

A helyszínre érkező rendőrök bejutottak a házba, majd nem sokkal később megerősítették, hogy az épület tulajdonosának holtteste hevert a földön, ám ezzel még nem ért véget a történet, ugyanis a ház átvizsgálása során a rendőrök egy újabb holttestre bukkantak.

A nyomozók a konyha átvizsgálásakor egy női holttestet találtak a fagyasztóban, aki az előzetes megállapítások szerint a férfi 70 éves édesanyja volt, közölte a helyi rendőrség szóvivője.

A boncolási jegyzőkönyv szerint mindkét haláleset természetes okokra vezethető vissza, a fagyasztóba rejtett nő pedig feltételezhetően néhány hónappal ezelőtt vesztette életét.

A nyomozók szerint a házban talált dokumentumokból az is kiderült, hogy a 45 éves férfi senkit sem értesített édesanyja haláláról, és otthon tartotta annak holttestét, hogy továbbra is megkapja a szociális juttatásokat, amelyeket a 70 éves asszony kapott.