Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Fabrizio Romano megerősítette Mbappé következő klubját

Amennyiben az értesülései helyesnek bizonyulnak, úgy létrejöhet a régóta tervezett nagy klubváltás.

...svg content...Fotó: EPA/Alberto Estevez
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Fabrizio Romano ismert sportújságíró szerint Kylian Mbappé a PSG-vel kötött szerződése lejártával szabadügynökként a Real Madridhoz igazol. Az átigazolás sorsdöntő változást jelent a 25 éves csatár számára, aki 2017 óta a PSG játékosa, és amelynek színeiben az elmúlt szezonokban 253 gólt szerzett.

Romano szerint Mbappé elégedettségét fejezte ki a Real Madriddal folytatott tárgyalásokkal kapcsolatban, ami arra utal, hogy az átigazolás valószínűleg hamarosan véglegesítésre kerül. „Kylian Mbappé kifejezetten elégedett a Reallal folytatott tárgyalásaival. Most már csak idő kérdése, mikor kerül pont az ügy végére”, jegyezte meg Romano. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A PSG kitartóan próbálta megtartani a játékost, több szerződéshosszabbítási ajánlatot is tettek neki, Mbappé azonban úgy döntött, hogy a Real Madridban folytatja pályafutását, a PSG-t pedig arról tájékoztatta, hogy nem folytat további tárgyalásokat a szerződéshosszabbításról.

A Marca című spanyol sportnapilap értesülései szerint Mbappé ötéves szerződést köt a Real Madriddal, ahol a csapat egyik legjobban fizetett játékosa lesz, bár nem a legjobban kereső. Várható keresete szezononként 20 millió euró körül alakulhat, amit bónuszok és a marketingjogokból származó bevételek egészíthetnek ki.

Találkozó a BL-döntőben

Egy lehetséges forgatókönyv szerint Mbappé akár a Bajnokok Ligája döntőjében is találkozhat a Real Madriddal, ehhez „mindössze” arra van szükség, hogy PSG továbbjusson a Borussia Dortmundon, a Real Madrid pedig a Bayern Münchenen.

Mbappé ebben a szezonban kiemelkedő formában van, 42 mérkőzésen 41 gólt szerzett és kilenc asszisztot adott, de gyenge teljesítményt korábban sem nagyon láthattak tőle a PSG szurkolói, hiszen 2017 óta 302 mérkőzésen lépett pályára, melyeken 253 gól mellett 107 assmisztot is kiosztott.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.