Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,95 Ft
Euró
392,45 Ft
Font
459,48 Ft
Bitcoin
62,994 $

Ezek lehetnek az iOS 13.4 legfontosabb újításai

Mivel Európa nagy része karantén alatt áll, egy dolgot biztosra vehetünk: sokkal többet fogunk a telefonunkon lógni, mint eddig. Épp ezért az iOS operációs rendszer 13.4-es verziójának elérhetővé tétele is érdekesebb lehet egy fokkal.

Smart

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

Ha a pletykáknak hinni lehet, akkor itt van a nyakunkon ez a bizonyos frissítés, méghozzá március 17-én. Legalábbis ez szerepel egy Twitter posztban, amiről a McRumors számolt be. A poszt szerint: „Az Aliplay marketinganyagaiból kiindulva az iOS 13.4 március 17-én érkezik”. Ha ezek az információk helyesek, akkor az iOS frissítése 24 órán belül az iPhone készülékekre kerül.

Felmerül a jogos kérdés, hogy mik azok az új dolgok, amik a frissítéssel megváltoznak? Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

A MacOS és iOS alkalmazások egyesítése

Egy hatalmas előrelépés lehet ez az Apple számára, hogy egyesítse az App Store kínálatát a különböző készülékeken. Az ötlet lényege, hogy amennyiben a fejlesztők is úgy akarják, bármikor be lehet kapcsolni egy olyan funkciót, ami összehangolja az alkalmazást a különböző platformok között. Ez magyarul annyit jelent, hogy az alkalmazások, amiket az iPhone-odon veszel meg, mostantól megjelenhetnek a MacBookodon is.

CarKey

A CarKey egy olyan funkció, ami az iPhone-odat egy slusszkulccsá varázsolja. Igen, slusszkulccsá. Könnyedén feltételezhetjük, hogy nem sok autó van, ami kompatibilis ezzel az alkalmazással, de vélhetően a cégek hamarosan ráállnak olyan alkalmazások fejlesztésére, amik kiaknázzák ennek a lehetőségnek az előnyeit.

Új Memoji

Kilenccel több Memoji matricánk lesz. Kell ez nekünk?

Új eszköztár a levelező alkalmazásban.

A Mail alkalmazás nem éppen a legjobb része az iOS-nek, vélhetően ezért akarja javítani ezt az állapotot a 13.4, méghozzá egy új eszköztárral és néhány alapvető funkcióval, mint például: üzenetek áthelyezése, lomtárba küldés, megjelölés és még néhány olyan opció, ami egyébként a Gmailnél már ezer éve megvan.

iCloud mappa megosztása

Ahogy a neve is sugallja, mostantól meg tudsz osztani bizonyos iCloud mappákat másokkal. A kalózkodás melegágya?

„Mindig legyen bekapcsolva” mód Sirire

Végre egyszerűbb lesz az Apple-nek, hogy mindenről értesüljön, amit mondunk.

Komolyra fordítva a szót, ez azt jelenti, hogy akkor is hozzáférhetsz a hangalapú asszisztensedhez, amikor a készüléked arccal lefele van, vagy éppen nem használod. Mielőtt a kémkedés miatt pánikolnál, az új módot be kell kapcsolni, nem aktiválódik automatikusan.

Hidvéghi Balázs szerint Brüsszel egyre jobban fél Orbán Viktortól

Mint mondta, a brüsszeli történtek minden határon túlmennek és egyben jelzik, hogy félnek Orbán Viktortól és a szuverenista erők véleményétől.

Fél nap alatt elfogták a budapesti Louis Vuitton üzlet tolvajait

A budapesti rendőrök mindössze 12 óra alatt azonosították a terézvárosi luxusmárkabolt betörésének feltételezett tetteseit.