Ezek az exkluzív tartalmak érkeznek a GTA Online next-gen változatához

Rockstar
not image

Kulcsár Péter

2021.július.20 - 19:40

A PS5 és az Xbox Series X/S tulajdonosai örülhetnek, ugyanis az ősszel debütáló GTA Online next-gen verziója tele lesz exkluzív nyalánkságokkal.

Az új tartalomnak köze lehet ahhoz a frissítési csomaghoz, ami július 20-tól válik elérhetővé Los Santos Tuners néven. A Rockstar korábban belengette, hogy a PS5-ös és Series X/S-es júzerek exkluzív tartalmakat kaphatnak, a Game Rant pedig kiszúrta, pontosan milyen csomagokra számíthatunk.

A Los Santos Tunersben rengeteg új tuning elem érkezik, így az autókat tovább módosíthatjuk, valamint még fegyvereket is építhetünk a kasztnira, pontosan úgy, mint ahogyan azt a James Bond filmekben láthattuk.

Kompetitív futamokon is részt vehetünk a Test Track pályán, ahol kipróbálhatjuk a feltuningolt verdáinkat, és csúcsra járathatjuk őket, valamint előidézhetjük akár a kocsiarmageddont is azzal, hogy levadásszuk ellenfeleinket.

Reputáció megszerzésével további plusz kozmetikai elemeket oldhatunk fel, legyen szó éppen ruhákról, fegyverekhez tartozó skinekről, sapkákról vagy éppen festésekről, amelyeket autóink módosítása során használhatunk fel.

A Rockstar egyelőre arról nem beszélt, hogy a next-gen verziók esetében pontosan milyen újítások várhatóak, az viszont már most biztos, hogy az összes eddigi update-et megkapják a next-gen konzolosok, így a csomagnak része lesz a Los Santos Tuners is.