Exatlon-Gréti olyan formában van, hogy még a tükör is zavarba jön tőle

Fotó: Instagram/Szente Gréti
not image

Takács Petra

2021. október 14. - 05:03

Frappáns képpel jelentkezett Szente Gréti, az Exatlon Hungary legutóbbi győztese, aki napról napra népszerűbb.

Hosszú hónapok teltek el azóta, hogy Szente Gréti megérkezett az Exatlon Hungary harmadik évadának mezőnyébe. Nem az első csapattal volt ott a szigeten, csak később csatlakozott, de sok időnek nem kellett eltelnie ahhoz, hogy letegye a névjegyét.

Gréti robbanásszerűen fejlődött, de inkább azt mondanánk, hogy egyre többet mutatott magából. Nagyon okosan osztotta be az erejét, és azok, akik értenek a sporthoz, valamint jó emberismerők, pontosan tudhatták, hogy a fiatal lány rendkívül okosan versenyez.

Egy pillanatra sem adott ki magából felesleges energiákat, miközben nem állt le a kinti edzésekkel és nyújtásokkal. Ezzel máris előnybe került a többi társával szemben, és a végén akkor adta ki magából a 110%-ot, amikor a többiek már fáradtabbak voltak, fejben és mentálisan is.

Újabb hatalmas megtiszteltetés érte Tóth Gabit

Tökéletes munkát végzett a fiatal lány, tette mindezt úgy, hogy a kora alapján alapesetben nem várhattunk volna tőle ilyen taktikus lépéseket. Emellett sokan megszerették, nagyon is szerethető karakter, aki mindig vidám.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.