Exatlon-Lilla elképesztően szexi bikinis formában

Fotó: Instagram/Szendy Lilla
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szendy Lilla jelenleg is kiváló formának örvend, és nemcsak amiatt, mert sportoló, ő valóban odafigyel magára, és kivételes genetikai tulajdonságokkal rendelkezik.

Jelenleg is zajlanak az Exatlon Hungary All Star versenyei Dominikán, gőzerővel forgat a stáb, és ez a következő hónapokban is így lesz. Még két hét sem telt a verseny kezdete óta, de már most nagyon sok minden történt.

Soron kívül A földrengés nyomán vulkánkitöréstől tartanak Nápoly közelében

Az idei évad nagyon más, és nemcsak amiatt, mert korábbi versenyzők, illetve bajnokok versenyeznek egymás ellen. Palik László és Gelencsér Timi már nem tagjai a stábnak, Monoki Lehel és Nagy Réka vette át a helyüket.

Lehel és Réka is kapott pár kemény kritikát, de állják a sarat, legutóbb szó szerint is ezt tették. Az események egyre inkább felgyorsulnak, és hamarosan ismét búcsúzni fog valaki a mezőnytől.

Stana Alexandra reagált, nem cáfolja, hogy ő Horváth Gréta férjének új párja

Hogy ki lesz az, nem tudni, ahogyan azt sem, hogy kik térhetnek vissza az esetleges későbbi feltöltésekkel. Szandi Lillát biztosan szívesen látnánk a mezőnyben, mert ideje korán kiesett harmadik évadban, pedig sokkal több volt benne.

Lapozó: 1 2