Dollár
420,12 Ft
Euró
407,07 Ft
Font
453,08 Ft
Bitcoin
18,948 $

Exatlon: óriási név tér vissza, váratlan fordulat (videó)

Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
not image

Hujber Dávid

2022. február 19. - 09:22

Egy váratlan fordulat részeként két versenyző is visszatér, egyikőjüket az egész ország ismeri, és sokat tehet hozzá a játékhoz.

Az Exatlon Hungary All Star mezőnye egyre csak fogyatkozik, de még mindig vannak feltöltések, így nincs ok aggódni. Legutóbb egy versenyzőnek kellett távoznia, valószínűleg a mezőny egyik legrosszabbul teljesítő versenyzője hagyta el Dominikát.

Soron kívül Karbantartás miatt több helyen nem lesz gáz Nógrádban, a helyiek nem örülnek

Reni a kezdetek óta nem tudott jó teljesítményt nyújtani, és noha a bajnokok mindent megtettek azért, hogy ez változzon, nem következett be a 180 fokos fordulat. Még maga a bajnok is elismerte, valószínűleg számára itt a vége, és nélküle csak erősebbek lesz a csapat.

Többen nagyon megkedvelték Renit a bajnokoknál, különösen Iza, aki zokogva köszönt el a társától. Nem tudott mit tenni, ahogyan a többiek sem, végül Dorka ejtette ki a bajnokot.

Nicole Kidman 54 évesen szexibb, vékonyabb, mint valaha

Reni egész jól fogadta a végeredményt, abszolúte intelligens módon kezelte a dolgot, és ő is érezte, hogy a teljesítménye valóban nem elég jó. Ez azonban a múlt, hamarosan két új versenyző csatlakozik a mezőnyhöz, akik biztosan hatással lesznek a hangulatra és a játékokra.

Lapozó: 1 2