Dollár
392,12 Ft
Euró
405,81 Ft
Font
469,72 Ft
Bitcoin
16,879 $

30 éves lett az Exatlon Hungary egyik legnagyobb sztárja

Fotó: Instagram/Szabó Franciska
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 16. - 19:00

Eljött a nap, 30 esztendős lett az Exatlon Hungary történetének egyik legnagyobb sztárja, aki nagyon hálás az üzenetekért.

Valószínűleg többen kitalálhatták, hogy Szabó Franciskáról van szó, aki abszolúte meghatározó tagja volt az Exatlon Hungary harmadik évadának, amit végül nem nyert meg. Ha nincs az a bizonyos súlyos sérülése, akkor lehetséges, hogy minden másképpen alakul.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsányék igyekeznek blokkolni az EU-s pénzek megérkezését

Azóta maga mögött hagyta a csalódást okozó pillanatokat, és jelenleg az Egyesült Államokban tartózkodik. Ki tudja, talán amerikai karrierbe kezd, és 180 fokos fordulatot vesz az élete, bár ez talán már most is megtörtént.

30 éves lett, rendkívül hálás a köszöntésekért, és azért is, hogy ennyi minden történt vele az élete során. Ez a rossz dolgokra is igaz, hiszen ahogyan ő fogalmazott, ezek nélkül most nem lenne az, aki.

Berki Mazsi üzent: „Nem minden az, aminek látszik!”

„És 30 lettem, bizony… Nem gondoltam volna ilyen hamar eljön ez az év is. S ezzel új fejezet nyílt az életemben. Mindenért hálás vagyok ami valaha történt velem, jó és rossz egyaránt hisz az tett azzá, aki most vagyok.” – írta az Instagram posztjában.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.