Exatlon: nincs vége, Peti nem állt le, csak mondta a magáét (videó)

Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A kihívó egyáltalán nincs jó hangulatban, egyfelől érthető, amit mond, másfelől pedig meg kell értenie, hogy ez egy csapat, és csapatként működnek együtt.

Mischinger Péter igazságérzete annyira erős, hogy a közös beszélgetés után sem állt le, csak mondta és mondta a magáét. Igyekezett megértetni a lányokkal, hogy számára teljesen mindegy, hogy női vagy férfipárbajra kerül sor, ugyanúgy belead mindent

Soron kívül A földrengés nyomán vulkánkitöréstől tartanak Nápoly közelében

„Volt olyan valaha, hogy ne futottam volna értetek?” – tette fel a kérdést Peti. Zalán még Peti újabb monológja előtt arra kérte a többieket, hogy álljanak össze, öleljék meg egymást, és koncentráljanak a holnapra.

Peti ezt „kamu ölelésnek” nevezte, és nem tetszett neki, hogy nem mondhatta végig a mondandóját. „Mindig nyerni akarok, független attól, hogy mi a tét.” Dorina szerint a társa nagyon rosszul időzítette a mondókáját, miközben végjáték előtt állnak, így nincs szükség felesleges feszültségre.

Exatlon: Monoki Lehel felordított, majd azt mondta, nem erre szerződött (videó)

„A végletekig önzetlen vagyok.” – fogalmazott Peti, aki tagadta, hogy ne futna, mert igenis mindent meg fog tenni azért, hogy a lányok közül senki ne essen ki. Hanna jobban ismeri Petit, mint bárki más a csapatban, és elárulta, egy olyan emberről van szó, aki soha nem fog sorolódik be valahová.Exatlon: Monoki Lehel felordított, majd azt mondta, nem erre szerződött (videó)

Lapozó: 1 2