Dollár
428,62 Ft
Euró
421,03 Ft
Font
477,52 Ft
Bitcoin
19,378 $

Keményen beszóltak Exatlon-Dórinak, válaszolt is rá

Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
not image

Hujber Dávid

2022. január 31. - 07:14

Buzás Dorottya nem hagyta szó nélkül a dolgot, és megjegyezte, hogy pontosan emiatt tartanak ott az emberek, ahol.

Dóri igencsak megosztotta a nézőket az Exatlon Hungary harmadik évada alatt, amit majdnem sikerült megnyernie. Igaz, erősen benne volt a pakliban, hogy sokkoló módon már a verseny első felében kiessen, de megmentették a társai.

Soron kívül Orbán: jön a gyármentőprogram és már dolgoznak a munkahelyvédelmi akcióterven

Ez volt az a bizonyos párbaj Török Livi ellen, akit abszolúte esélytelennek tartottak a legjobbnak nevezett Dórival szemben, ám meglepetést okozott. Sorra égették el a medálokat annak érdekében, hogy ne Dóri essen ki, és ezt a bizonyos párbajt a mai napig sokat emlegetik az emberek.

Dóri hajszálra volt attól, hogy kiessen, ahogyan attól is, hogy később ne jusson be a fináléba, ahol Kőnig Anna állhatta volna útját, és rettentő közel is volt hozzá. Később tagadta, hogy szándékosan kapott ki, hogy Dórit juttassa be, mert ezzel az abszurd felvetéssel is szóba hozták a közösségi médiában.

A Farm VIP 2-ben is második lett Dóri, így ismét lemaradt a milliókról, de az Exatlon Hungary All Star-ban még lehetne esélye, bár jelenleg nem tudni, hogy visszatér-e, Sokan szeretnék, és vannak olyanok is, akik nem örülnének ennek, és ismét téma volt a Livi elleni párbaj a medálokkal.

Lapozó: 1 2