Exatlon Hungary All Star: itt a nagy bejelentés, ő Palik László utódja

Fotó: Facebook/Exatlon Hungary
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Megtörtént a nagy hivatalos bejelentés, kiderült, hogy ki lett Palik László utódja, aki az Exatlon Hungary All Star műsorvezetőjeként fog szerepelni a TV2-nél.

Az Exatlon Hungary már a negyedik évadát futja, napokkal ezelőtt megkezdődtek a forgatások. Az első három évadban is a bajnokok és a kihívók csaptak össze egymással, ami rengeteg érdekes csatát hozott.

A harmadik évad felülmúlta az elsős kettőt, rettentő izgalmas, változatos és fordulatos volt. A nagy sérüléshullám miatt pedig szinte kiszámíthatatlan volt, hogy mi fog történni, végül a lányoknál Szente Gréti, míg a fiúknál Herceg-Kis Bálint lett a befutó.

Gréti és Bálint címvédő bajnokként újra igent mondott a felkérésre, ott vannak Dominikán, hogy megszerezzék az újabb nagy győzelmüket. Az Exatlon Hungary All Star-ban a korábbi bajnokok és a legerősebb versenyzők feszülnek egymásnak.

A Nagy Ő: emiatt nem törli a Tóth Dáviddal közös képeit Laura

Több változás is történt a harmadik szezon óta, Gelencsér Timi helyét például Nagy Réka vette át. Palik László sem lesz ott a folytatásban, aki az első három idény műsorvezetője volt, imádták a nézők.

Lapozó: 1 2