Exatlon-Bálint szülei azt gondolták, Ákos nyeri meg a finálét és a 15 milliós fődíjat

Fotó: Instagram/Herczeg-Kis Bálint
not image

Hujber Dávid

2021.június.22 - 00:24

Érdekes részleteket árult el Bálint a LifeTV műsorában, ahol arról is beszélt, hogy hogyan tudták meg a szülei, amikor megnyerte az Exatlon Hungary harmadik évadát.

Herczeg-Kis Bálint kiutazása sokan másokkal ellentétben nem volt olyan sima, meg kellett győznie a szüleit arról, hogy a verseny miatt közvetlen az érettségi előtt tartson egy kis szünetet a tanulásban, aminek először nyilván nem örültek.

Végül belementek és maximálisan támogatták a fiatal fiút, aki igen hamar az egyik nagy favorittá nőtte ki magát. Miután a csapattársa, Dani egy súlyos sérülés miatt idő előtt kiszállt a játékból, még inkább megnőttek Bálint esélyei.

Krisztián lehetett volna még az a versenyző, aki nagy nyomás alá helyezi, de mindkét keze súlyosabban megsérült, így neki is idő előtt ért véget a játék. Bálint a fináléban Ákossal vívott meg, aki a legjobb exatlonos barátja lett, és a versenyen kívül is nagyon jó a kapcsolatuk.

Exatlon-Anna elárulta, gondok vannak a lábaival

A 15+1 millió forintot nyert Bálint nem adott túl sok esélyt Ákosnak, aki nagyon tisztességesen viselte a vereséget, őszintén örült a csapattársa sikerének- A LifeTV reggeli műsorában elárulta, hogy Grétihez hasonlóan nem árulta el a szüleinek, hogy ő nyerte meg az Exatlont.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.