Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,75 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
467,81 Ft
Bitcoin
64,253 $

Exatlon: Gréti egy tündéri teremtésnek nevezte Dórit

Gréti továbbra is nagyon jó véleménnyel van Dóriról, addig ugyanaz nem mondható el a nézők egy részéről, akik az Exatlon Hungary harmadik évadának kezdete óta támadják a közösségi médián keresztül.

...svg content...Fotó: Istagram/Buzás Dorottya
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Messze a legmegosztóbb figurája lett Dóri az Exatlon aktuális évadának, és megszámlálhatatlan negatív kommentet kap a közösségi médiában. Sokszor nagyon durva hozzászólások is születnek, amik lehetséges, hogy kiborítanák.

Érdekes lesz szembesülnie ezzel, amikor véget ér számára a játék, és fellapozza a hozzászólásokat, mivel azt jól látni, hogy időről időre igencsak eltörik nála a mécses, vagy olyan reakciókat mutat, amivel a társai nem tudnak mit kezdeni. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

Gréti azonban megtalálta vele az összhangot, aki szintén rengeteg negatív kritikát kap, amikről ugyancsak nem tudhat. A fiatal lány nem lepődött meg azon sem, amikor a két új érkezőnek nem Dóri volt a legszimpatikusabb, még mielőtt megérkeztek volna Dominikára.

„Nem lepődtem meg, amikor Marci azt mondta, hogy kicsit úgy tartott Dóritól, és Csepel is igazából megerősítette ezt. Bennem is, amikor idejöttem, ezek az érzések voltak.” – mondta Gréti a TV2 kamerái előtt az elbukott hétfői napot követően.

Exatlon: súlyos dolgokról mesélt Anna

„Dórinak be kell mutatkoznia, be kell mutatnia, hogy valójában milyen ő, mert tényleg egy tündéri teremtés, és a srácoknak is feltűnt, ők is mondták, hogy annyira szimpatikus, tök jól el lehet vele beszélgetni, és tökre jó, hogy megismerik majd, és egy tök jó kapcsolat fog kialakulni köztük is.”

Újabb pénzmegvonás jöhet a szuverenitásvédelmi törvény miatt

A brüsszeli testület vizsgálja a lehetőséget.

Tűzeset a Camponában: visszaengedték a személyzetet

Időközben visszaengedték a személyeztet a budapesti Campona bevásárlóközpontba, az éttermet kivéve, ahol a tűz keletkezett.