Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,612 $

Exatlon: Gréti egy tündéri teremtésnek nevezte Dórit

Fotó: Istagram/Buzás Dorottya
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gréti továbbra is nagyon jó véleménnyel van Dóriról, addig ugyanaz nem mondható el a nézők egy részéről, akik az Exatlon Hungary harmadik évadának kezdete óta támadják a közösségi médián keresztül.

Messze a legmegosztóbb figurája lett Dóri az Exatlon aktuális évadának, és megszámlálhatatlan negatív kommentet kap a közösségi médiában. Sokszor nagyon durva hozzászólások is születnek, amik lehetséges, hogy kiborítanák.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

Érdekes lesz szembesülnie ezzel, amikor véget ér számára a játék, és fellapozza a hozzászólásokat, mivel azt jól látni, hogy időről időre igencsak eltörik nála a mécses, vagy olyan reakciókat mutat, amivel a társai nem tudnak mit kezdeni.

Gréti azonban megtalálta vele az összhangot, aki szintén rengeteg negatív kritikát kap, amikről ugyancsak nem tudhat. A fiatal lány nem lepődött meg azon sem, amikor a két új érkezőnek nem Dóri volt a legszimpatikusabb, még mielőtt megérkeztek volna Dominikára.

„Nem lepődtem meg, amikor Marci azt mondta, hogy kicsit úgy tartott Dóritól, és Csepel is igazából megerősítette ezt. Bennem is, amikor idejöttem, ezek az érzések voltak.” – mondta Gréti a TV2 kamerái előtt az elbukott hétfői napot követően.

Exatlon: súlyos dolgokról mesélt Anna

„Dórinak be kell mutatkoznia, be kell mutatnia, hogy valójában milyen ő, mert tényleg egy tündéri teremtés, és a srácoknak is feltűnt, ők is mondták, hogy annyira szimpatikus, tök jól el lehet vele beszélgetni, és tökre jó, hogy megismerik majd, és egy tök jó kapcsolat fog kialakulni köztük is.”