Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,54 Ft
Euró
394,00 Ft
Font
460,07 Ft
Bitcoin
63,088 $

Exatlon: brutális üvöltözés a bajnokoknál, ilyen még nem volt

A bajnokok rendkívül felpörögtek a nagy vereség után, és egy új rituálét találtak ki, ami egészen félelmetes, hangban biztosan.

Fotó: Instagram/Palik László
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon hektikusan teljesítenek a bajnokok, hiszen egyik pillanatban szinte esélyt sem adnak a kihívóknak, és spártai módjára gyűrik le őket, majd a következőben akkora pofonba futnak bele, hogy szavak nincsenek rá.

Megmagyarázhatatlan, hogy mi az oka ezeknek a kilengéseknek, és még ők maguk is csak keresik a választ az ilyen teljesítményekre. Ráadásul mindezt 24 óra leforgása alatt képesek megtenni, mindenfajta előjel nélkül. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

Ez az Exatlon egyik sajátossága, így aki rendszeresen eltalálja a végeredményt, az vagy nagyon tud valamit, vagy rendkívül szerencsés, hiszen még a statisztikákból sem lehet kiindulni, leszámítva egy-két versenyzőt.

Exatlon: Viktor döbbenetes vallomása Annának az érzéseiről, akinek ezután leesett az álla

A rajongók is sokszor csak fogják a fejüket, hogy mi történik a pályán, és valószínűleg még sok hasonlóban lesz részünk, mert kizárt dolog, hogy a verseny kiszámíthatóvá váljon, egyszerűen lehetetlen.

A bajnokok közben olyan hangosan indultak meg a pályára, hogy hasonlóra még nem volt példa. Aki fülhallgatóval hallgatja meg a videót, az különösen figyeljen a hangerőre, mert brutális, amit összehoztak a versenyzők, talán még a kihívók is hallották a villában.

Egyre több állam sürgeti, hogy az iskolákban tiltsák be a telefonokat

Egyre több tanár panaszkodik arra, hogy a diákok filmeket néznek, videókat és fotókat küldözgetnek egymásnak a tanórákon, ahelyett, hogy figyelnének.