Clouds
21 Budapest
Dollár
355,74 Ft
Euró
387,18 Ft
Font
437,27 Ft
Bitcoin
27,390 $

Exatlon: brutális üvöltözés a bajnokoknál, ilyen még nem volt

Fotó: Instagram/Palik László
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A bajnokok rendkívül felpörögtek a nagy vereség után, és egy új rituálét találtak ki, ami egészen félelmetes, hangban biztosan.

Nagyon hektikusan teljesítenek a bajnokok, hiszen egyik pillanatban szinte esélyt sem adnak a kihívóknak, és spártai módjára gyűrik le őket, majd a következőben akkora pofonba futnak bele, hogy szavak nincsenek rá.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Megmagyarázhatatlan, hogy mi az oka ezeknek a kilengéseknek, és még ők maguk is csak keresik a választ az ilyen teljesítményekre. Ráadásul mindezt 24 óra leforgása alatt képesek megtenni, mindenfajta előjel nélkül.

Ez az Exatlon egyik sajátossága, így aki rendszeresen eltalálja a végeredményt, az vagy nagyon tud valamit, vagy rendkívül szerencsés, hiszen még a statisztikákból sem lehet kiindulni, leszámítva egy-két versenyzőt.

Exatlon: Viktor döbbenetes vallomása Annának az érzéseiről, akinek ezután leesett az álla

A rajongók is sokszor csak fogják a fejüket, hogy mi történik a pályán, és valószínűleg még sok hasonlóban lesz részünk, mert kizárt dolog, hogy a verseny kiszámíthatóvá váljon, egyszerűen lehetetlen.

A bajnokok közben olyan hangosan indultak meg a pályára, hogy hasonlóra még nem volt példa. Aki fülhallgatóval hallgatja meg a videót, az különösen figyeljen a hangerőre, mert brutális, amit összehoztak a versenyzők, talán még a kihívók is hallották a villában.