Clouds
21 Budapest
Dollár
365,41 Ft
Euró
391,77 Ft
Font
439,87 Ft
Bitcoin
23,136 $

Eva Longoria bikiniformája még mindig szédületes

Fotó: Instagram/Eva Longoria
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A 47 éves világsztár édesanyaként is nagy formában van, és hiába közelít az 50. életévéhez, rendkívül fiatalos.

Ha sokkal kevesebbet foglalkoznánk a korunkkal, valószínűleg boldogabb embereket látnánk odakint az utcán. Ennél fontosabb lenne egészségesen élni, sportolni, és valóban megadni magunknak, ami által többé válunk.

Soron kívül A halottak száma 7000, a sérülteké 35000 fölé nőtt a hétfői földrengésben

Ezek után a kor csak harmadlagos dolog, és szerencsére egyre többet bizonyítják ezt. Nyilván a világsztárokon könnyebb kiszúrni ezt, mert gyakorta találkozhatunk a bejegyzéseikkel a közösségi médiában.

Eva Longoria továbbra is szédületes formában van, és ezt nehéz lenne vitatni. Március közepén ünnepli a 48. születésnapját, ám ha a szívünkre tesszük a kezünket, inkább mondanánk azt, hogy 35 körül jár.

Számtalanszor bizonyította már, hogy milyen vonzó, és ez akkor sincs másképp, ha bikiniben élvezi a napsütést. A világsztár édesanya sokat is tesz ezért, gyakran edz odahaza, és igyekszik mindent kihozni magából.

Alább láthatjuk ennek az eredményét, a fiatalabb generáció is irigykedhet, nemhogy Longoria saját generációja. Ilyen környezetben és luxusban valószínűleg a pihenés is másképpen hat az emberre.