Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,77 Ft
Euró
397,54 Ft
Font
470,44 Ft
Bitcoin
63,876 $

Euro 2024: Lewandowski és Swiderski is lesérült, egyre nagyobb az aggodalom Lengyelországban

Teljes erőbedobással készülnek a nemzeti csapatok az Euro 2024-es megmérettetésekre, ám nem sokkal a kezdés előtt sérülések árnyékolják be a felkészülést Lengyelországban.

...svg content...Fotó: EPA/Piotr Nowak
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mint ismert, a lengyel Nicola Zalewski a 90. percben szerzett góljával 2-1-es győzelmet aratott Törökország ellen a két csapat utolsó felkészülési mérkőzésén hétfőn az Euro 2024 előtt. Csakhogy Karol Swiderski és Robert Lewandowski lesérült, ami masszív aggodalmakat keltett.

Swiderski nyitotta a gólok sorát a 12. percben, ám az ünneplés közepette véletlenül a bokájára esett, nem sokkal később pedig sérülten távozott a pályáról. Az ESPN szerint Michal Probierz lengyel edző később megosztotta, Karolnak kificamodott a bokája, és csak a vizsgálatok után fog kiderülni, hogy pontosan mi a helyzet. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

A lengyelek joggal aggódnak a válogatott szereplése miatt, hiszen Lengyelország már a pénteki, Ukrajna elleni 3-1-es győzelem során is elvesztette Arkadiusz Miliket sérülés miatt, így ki is került az Eb-csapatból, ám Swiderski sérülése után Probierz edzőnek még több gondja lehet: Lewandowski sérülése volt a legutolsó dolog, amit látni akart.

Az idő pedig most úgy tűnik, ellenük dolgozik, ugyanis Lengyelország vasárnap Hollandia ellen lép pályára az Eb nyitómérkőzésén, és a D csoportban Ausztriával és Franciaországgal játszik majd.