Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,21 Ft
Euró
384,44 Ft
Font
451,25 Ft
Bitcoin
67,927 $

EU-s pénzek: Varga Judit benyújtotta a második törvénycsomagot a parlamentek

A vártnak megfelelően a második törvénycsomag is a parlament asztalán landolt, amiről hamarosan döntés születhet.

...svg content...Fotó: Facebook/Varga Judit
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Míg a baloldal erősen aggódik az EU-s pénzek, források megérkezése, vagy meg nem érkezése miatt, a jobboldal sokkal pozitívabb. Legutóbb Varga Mihály is reményteljesen nyilatkozott, miközben egyre közelebb kerülhetünk az uniós források átutalásához.

Ezen források tennék lehetővé azt is, hogy például a tanárok fizetését is növeljék, méghozzá jelentős mértékben. Ez egy újabb nagy mérföldkő lenne, és sokan gondolnák meg magukat a pályán, akik időközben kiléptek vagy közel állnak hozzá.

Varga Judit igazságügyi miniszter pénteken megerősítette, hogy az Európai Bizottsággal való megegyezés és a magyar kormány vállalásainak megvalósítása érdekében benyújtásra került a második törvénycsomag a parlament elé.

„Az Európai Bizottsággal való megegyezés és a magyar kormány vállalásainak megvalósítása érdekében a mai napon benyújtottam a második törvénycsomagot is a parlamentnek.” – írta a posztjában a magyar igazságügyi miniszter.

„Azért dolgozunk, hogy a magyar emberek hozzájussanak az őket megillető forrásokhoz.” – jelentette ki Varga, aki továbbra is igyekszik pozitív maradni, és jó esélyünk lehet arra, hogy megkapjuk a forrásokat.

Gyurcsány keményen beszólt Magyar Péternek: „Te egy tőről metszett fideszes politikus vagy”

Gyurcsány Ferenc ismét jelentkezett, ezúttal kedd reggel osztotta ki Magyar Pétert, akit egy tőről metszett fideszes politikusnak nevezett, és egyúttal tehetségtelenebbnek is, mint Orbán Viktor miniszterelnököt