Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,15 Ft
Euró
392,89 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
66,757 $

Erősödéssel kezdte az új napot a forint kedden

Nem indult rosszul a forint napja kedd reggel, miután erősödést mutatott a főbb devizákkal szemben.

Fotó: Unsplash/Maxim Hopman
Gazdaság

Takács Petra

Szerkesztő

Hétfő estére is erősödött a forint, majd ez kedd reggelre sem változott, ami a jobb hírek közé sorolható. Reggel 7 órakor 396,97 forinton jegyezték az eurót, míg az pár órával korábban 396,96 forinton állt. Ehhez képest a dollár jegyzése 365,98 forintra csökkent 366,40-ről, addig a svájci franké 406,66 forintra változott 407,47 forintról.

Az MTI megjegyzi, a márciusi kezdéshez képest kedd reggeli jegyzésén a forint 1,1 százalékkal áll gyengébben az euróval, 0,7 százalékkal gyengébben a dollárral és 0,9 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben. Ha pedig az év eleji adatokat vetjük össze, akkor azt látni, hogy a forint 3,5 százalékkal gyengült az euró és 5,3 százalékkal a dollárral szemben. Ez a svájci frank ellenében már 1,4 százalékkal áll erősebben jelenleg. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Liner/MTI

Júniustól hét kínai város lesz elérhető közvetlen légijárattal Budapestről

A külgazdasági és külügyminiszter elmondta, hogy új közvetlen légi összeköttetés jön létre a két ország között.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.