Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,044 $

6,9-es erősségű földrengés rázta meg a Fülöp-szigeteket

Erős földmozgás történt a szigeten.

...svg content...Fotó: Unsplash/Jules Bassoleil
Ázsia
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Sky News a hivatalos adatokra hivatkozva számolt be arról, hogy egy masszív, 6,9-es erősségű földrengés rázta meg a Fülöp-szigeteket pénteken.

A tudósok közlése szerint a rengés 10 kilométeres mélységben történt Mindanao régióban. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

Eközben a Csendes-óceáni Cunami Figyelmeztető Központ megerősítette, nem áll fenn cunamiveszély a földrengés nyomán, ugyanakkor figyelmeztettek, félő, hogy a földrengés károkat okozott, s utórengésekre is számítanak.

Mint ismert, a Fülöp-szigeteken igen gyakoriak a földrengések, ez pedig annak köszönhető, hogy az úgynevezett „Tűzgyűrű” mentén helyezkedik el, egy olyan, a Csendes-óceánt körülölelő régióban, mely számos szunnyadó és működő vulkánnak ad otthont.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Legkevesebb két hónapra dőlhet ki a sorból Bellingham a Real Madridnál

A Real Madrid a lehető legjobbkor szerződtette le Mbappét, aki Bellingham góljait pótolhatja legkevesebb két hónapon át, ha meg kell operálni a brit sztárt.