Clouds
21 Budapest
Dollár
344,80 Ft
Euró
371,07 Ft
Font
431,88 Ft
Bitcoin
26,768 $

Emma Watson elárulta, miért vonult vissza a színészettől

TÉMÁK:
#visszatérés
Fotó: MTI/EPA/Will Oliver
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Emma Watsont nem sok projektben láthattuk a Harry Potter-filmek óta, most pedig elárulta, nagyon is jó oka volt arra, hogy időszakosan felhagyjon a színészettel.

A 2019-es Kisasszonyok óta nem sokat hallottunk Emma Watsonról, sem munkásságáról, sem pedig életéről. Az egykori Harry Potter-sztár mindig is visszafogottan viselkedett, különösen azóta, hogy a franchise véget ért. Watson 2001 és 2011 között alakította Hermione Grangert a Harry Potter-filmekben.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

A színésznőt azonban már hosszú évek óta nem láttuk sem sorozatban, sem filmben, míg színésztársai, Daniel Radcliffe és Rupert Grint kifejezetten elfoglaltak voltak új projektjeikkel. Watson azonban most a Financial Timesnak nyilatkozva elárulta, jó oka volt arra, hogy felhagyjon a színészettel:

„Nem voltam túl boldog, ha őszinte akarok lenni. Azt hiszem, egy kicsit ketrecbe zárva éreztem magam. Nagyon nehéznek találtam, hogy ki kellett mennem és el kellett adnom valamit, ami felett nem igazán volt sok kontrollom. Odaállni egy film mellé, és minden újságíró azt kérdezi, hogy „Ez mennyire egyezik a te álláspontoddal?”. Nagyon nehéz volt olyan dolgok arca és szóvivője lenni, melyekben én nem vehettem részt. Olyan módon vontak felelősségre, amit kezdtem nagyon frusztrálónak találni, nem volt beleszólásom.”

Rajongói legnagyobb örömére azonban a színésznő megerősítette, szeretné folytatni színészi karrierjét:

„Igen, feltétlenül. De szívesen ülök és várok a következő megfelelő projektre. Szeretem, amit csinálok. Meg kell találnom a módját, hogy úgy csináljam, hogy ne kelljen különböző arcokat mutatnom. És egyszerűen nem akarok többé robot üzemmódba kapcsolni.”