Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,007 $

Hamarosan mindenki megkapja a megemelt nyugdíjat

Fotó: Parrag Zoltán egyesített kézbesítő átadja a nyugdíjprémiumot Varga Viktornénak Budapesten 2021. november 12-én. MTI/Illyés Tibor
Belpolitika
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott remek hírekkel szolgált az idős emberek számára, akik hamarosan megkapják a megemelt nyugdíjakat.

Jelen gazdasági helyzetben nagyon nehéz előre tervezni, hiszen még mindig tart az ukrajnai háború, miközben sorra hagyja jóvá az EU a szankciókat, amik erős hatással vannak az árakra a különböző területeken.

Magyarország kormánya igyekszik enyhíteni a károkat, és a nyugdíjasokról sem feledkeznek meg. Az idős emberek továbbra is számíthatnak a megemelt nyugdíjakra, amik fontos segítséget jelenthetnek ezekben a nehéz időkben.

A kormány kiemeli, kiállnak az idősek érdekeiért, akik eddig már összesen öt alkalommal kaptak nyugdíjprémiumot, illetve a 13. havi nyugdíj is visszavezetésre került, ami ugyancsak segítség számukra.

„Jó hírrel indul az év a szépkorúaknak: hamarosan mindenki megkapja a megemelt nyugdíjat!” – emelte ki a hivatalos Facebook oldalára írt üzenetében az országgyűlési képviselő január 7-én, szombaton.

„Az Orbán Viktor vezette polgári kormány kiáll az idősek érdekeiért: eddig 5 alkalommal kaptak nyugdíjprémiumot és visszakapták a baloldal által elvett 13. havi nyugdíjat is.” – folytatta a bejegyzésében Nyitrai.

Ebben az évben is folytatódik a NŐK 40-program. „Természetesen ebben az évben is folytatódik a NŐK 40-program és változatlan marad a nyugdíjkorhatár is. A nyugdíjasok ebben az évben is számíthatnak Magyarország Kormányára!”