Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Élő adásban ájult el a CBS Los Angeles meteorológusa

Fotó: Unsplash
Észak-Amerika
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Egyelőre nem világos, mi okozhatta a rosszullétet, ám az tény, hogy Schwartz nem először élt át hasonló szituációt.

Alissa Carlson Schwartz, a CBS Los Angeles meteorológusa szombat reggel épp a 7 órás időjárás-jelentést szerette volna elmondani a tévében, amikor hirtelen rosszul lett, s az eset a műsorvezető kollégáit is megrémisztette.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

A Twitteren megjelent felvételen jól látható, ahogy a hölgy pupillái tágra nyílnak, az arca elfehéredik, majd az előtte lévő asztalra borul, s onnan a földre zuhan. Nichelle Medina és Rachel Kim döbbenten figyelték az esetet, majd közölték, hogy egy rövid szünetet tartanak.

Schwartz ezt követően kórházba került, délután viszont már arról írt a Facebookon, hogy hamarosan ismét jól lesz, illetve köszönetet mondott mindenkinek, amiért aggódtak érte és minden jót kívántak neki – írta az Index.

Mindemellett Mike Dello Stritto, a CBS Los Angeles alelnöke és hírigazgatója is köszönetet mondott, amiért a munkatársak azonnal a hölgy segítségére siettek, és hívták a 911-et, az viszont nem világos, mi állhat az ájulás hátterében.

A TMZ beszámolója szerint a meteorológus nem először élt át hasonló szituációt, ugyanis 2014-ben szintén rosszul lett (amikor még egy másik csatornánál dolgozott), mégpedig olyannyira, hogy elhányta magát, majd később szívbillentyű-problémákat diagnosztizáltak nála.