Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,089 $

Elmarad Kelet-Magyarország egyik legnagyobb zenei fesztiválja

A szervezők azonban optimisták, 2024-ben szeretnék újra megrendezni a mezőtúri East Fest-et.

...svg content...Fotó: illusztráció | unsplash
Kult

Bense Róbert

Szerkesztő

A szervezőcsapat a fesztivál közösségi oldalán tette közzé, hogy hosszas mérlegelés után úgy döntöttek, 2023-ban nem rendezik meg az East Festet. A mezőtúri fesztivált 2012-ben hívták életre, a városban korábban több nagy zenei fesztivált is tartottak, ezek nyomán született meg az új rendezvény.

A koronavírus miatt 2020-ban és 2021-ben is elmaradt az East Fest, ám 2022-ben visszatért, azonban a szervezési körülmények akkor sem voltak ideálisak, a „rohamtempóban” zajló munkálatok mellett pedig egy strukturális átszervezés is nehezítette a munkálatokat – utóbbi azóta sem zárult le. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

Ez vezetett odáig, hogy – mint fogalmaztak – „2023-ban a szervezés kései kezdése már nagymértékben veszélyeztette volna a rendezvény nívóját. Mi pedig nem kívántunk felelőtlenül ígérgetni sem nektek, sem pedig a támogatóinknak, és a rendezvény színvonalából sem kívántunk tapodtat sem engedni.”

A szervezők ugyanakkor bizakodók, a fesztivál területén ugyanis komoly fejlesztéseket hajt végre a helyi önkormányzat, így a strand is megújul. A támogatók pedig megértik a döntés hátterét, miszerint a szervezők a rendezvény jövőbeli stabilitását és színvonalának megőrzését tartják szem előtt.

„Végül, de távolról sem utolsósorban van egy fantasztikus közönségünk/közösségünk, akiktől hihetetlen mennyiségű támogatást/pozitív megerősítést kaptunk az elmúlt időszakban” – tették hozzá.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Legkevesebb két hónapra dőlhet ki a sorból Bellingham a Real Madridnál

A Real Madrid a lehető legjobbkor szerződtette le Mbappét, aki Bellingham góljait pótolhatja legkevesebb két hónapon át, ha meg kell operálni a brit sztárt.