Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,37 Ft
Euró
387,11 Ft
Font
455,19 Ft
Bitcoin
67,538 $

Új gazdára talált Kádár János egykori sofőrjének hatalmas kastélya

Kádár János egykori sofőrjét 2005-ben egy vadászaton véletlenül lelőtték, melynek következtében életét vesztette.

...svg content...Fotó: Unsplash/Rachel Davis A kép illusztráció.
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő

Kádár János egykori sofőrje komoly építési vállalkozóvá vált, majd egy pompás palotának is birtokába jutott. Noha a férfi 2005-ben egy véletlen balesetben életét vesztette, sokáig nem lehetett értékesíteni a hatalmas ingatlant. Annak idején egyszerű kubikosként érkezett Csömörre, majd az évek alatt komoly építési vállalkozóvá vált.

Bócsi András több mint húsz évvel ezelőtt a TV2-nek adott interjújában árulta el, gyermekkorában amikor meséket nézett, nagyon tetszettek neki a soktornyú kastélyok, végül innen jött az ötlet is, hogy megvásárolja a villát. A kastélyban összesen 37 szoba és 30 fürdőszoba van, továbbá helyet kapott benne még egy borospince, egy borozó és fitneszterem is. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

A milliárdos élete azonban egy véletlen baleset következtében véget ért 2005-ben. Egy vadászaton járt, s társaságával már éppen hazafelé tartottak, amikor egyikük zörgést hallott a bokorból. Azt gondolta, egy vaddisznó bújt meg a bokorban, ezért elsütötte puskáját. A lövedék alig 10 méterről találta el Bócsit.

A milliárdos többek között a csömöri kastélyt hagyta maga után, ám éveken át nem lehetett értékesíteni, felesége és három gyermeke lett a hagyaték kedvezményezettje. Első körben 2 milliárd forintért árulták, majd egyre olcsóbban, végül azonban a NAV végrehajtást indított adótartozás miatt.

Ennek okán volt olyan idő is, amikor csupán 43 millió forintért árulták a hatalmas kastélyt. A meglepően alacsony ár ellenére sem kelt el, majd mégis újra megjelent a hirdetések között, ekkor már 900 millió forintért. Az Édenliget központ tulajdonosa a Blikk megkeresésére közölte:

„Az épület és az azt körbevevő terület nagyobbik része a legutóbb meghirdetett árnál jelentősen olcsóbban került a tulajdonunkba.”

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.