Clouds
21 Budapest
Dollár
360,11 Ft
Euró
391,17 Ft
Font
443,46 Ft
Bitcoin
23,206 $

Videón az 57 éves Elizabeth Hurley mámorítóan szexi bikiniformája

Fotó: Instagram/Elizabeth Hurley
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Még mindig vannak páran, akik kételkednek abban, hogy Elizabeth Hurley valóban ennyire fiatalos, de most itt az újabb bizonyíték.

Időről időre meghökkentő hozzászólásokat olvashatunk egyes posztok alatt, néhány emberből talán csak az irigység beszél. Márpedig Elizabeth Hurley valóban ennyire fiatalos, minimum 20 évet letagadhatna a korából.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

Nyilván mindenki öregszik, nincs olyan ember, akin nem fogna az idő vasfoga, ugyanakkor nem mindegy, az milyen nyomokat hagy. A genetika mindig segít, és nem is keveset, ám ez önmagában még mindig kevés egy rendkívüli formához.

A színésznő és modell hamar felismerte annak a jelentőségét, hogy érdemes egészségesen élnie, vigyáznia a bőrére. Ennek pedig meg is lett az eredménye, csodájára járnak a közösségi médiában a bőre minőségének, a fiatalos arcának, illetve a kinézetének.

Hugh Grant egykori párja valami egészen hihetetlenül jól néz ki, és ebben nincs semmi trükk. A világsztár a valóságban is meggyőző, és ha azt írnánk, hogy mindössze 37 esztendős, az sem lenne hihetetlen.

Volt 37 éves, csak épp a 2000-es évek elején, amikor egyes követői még csak meg sem születtek, vagy akkor voltak gyerekek. Ezúttal a Maldív-szigetekről jelentkezett be, ami legalább annyira izgalmas, mint az ő karaktere.

Még több bulvár: Majoros Hajni fontos üzenete: „Engedd el, ami már nem kell!”