Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,38 Ft
Euró
397,59 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
65,922 $

Elizabeth Hurley 58 évesen mutatta meg fantasztikus bikiniformáját

Ékes példája annak, hogy egy nő a 60-as éveihez közel is lehet rendkívül fiatalos, csinos és vonzó, mint Elizabeth Hurley.

...svg content...Fotó: Instagram/Elizabeth Hurley
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Egyesek túlságosan is a koruk alapján sorolják be a nőket, ami már önmagában dühítő. Sajnos nagyon sokan vannak, akik így gondolkoznak, és úgy választanak párt, hogy a nőnek 20 és 25 év között kell lennie. Holott ezernyi példa van rá, hogy messze több topformában lévő 30-as és 40-es nő van odakint.

Az idő múlásával a nők többsége egyre többet ad magára, mert látja magán az öregedés jeleit. Mások már fiatalkoruk óta odafigyelnek, és ez nemcsak a bőrápolásban merül ki, ami szintén nagyon fontos. Elizabeth Hurley messze kilóg a sorból, rövidesen 59 éves lesz, de még 39-nek sem néz ki. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Csodájára járnak a világsztárnak, aki még Jennifer Lopeznél és Demi Moornál is fiatalosabb, csak éppen nincs annyira előtérben. Szomorú, mert lehetne, hiszen már az önmagában sok dicséretet érdemel, hogy valaki 58 évesen ennyire jól, fitten tartja magát, az ő estében nehéz szavakat találni, hiába vádolják manipulációval.

Csak meg kell nézni a videóit, ugyanolyan fiatalos, mint a fotókon. A videók pláne nincsenek manipulálva, a színésznő és modell ennyire fiatalos, és igyekszik mindent kihozni magából, hogy a lehető legjobb formában legyen. Valamit jól csinál, mert csak meg kell nézni a róla készült fotókat az Instagram oldalán.

Közel 3 millióan követik, és ez a bikiniforma bármelyik parton magára vonzaná az emberek figyelmét. A sok 20 évesnek lenne gondja, mert keveseket láthatunk ilyen formával, szép bőrrel, és így tovább. Egyszerűen tökéletes, nem kell aggódnia a 60-as évei miatt sem, a legkisebb mértékben sem.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.