Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,726 $

Életmentő applikáció Magyarországon: töltsd le, és ments életet!

Egy több mint hasznos telefonos applikációt mutatott be az Országos Mentőszolgálat, amiről természetesen a Magyar Rendőrség is beszámolt.

Smart

A T-800-as

Szerkesztő

Ezekben a pillanatokban is számos olyan eset lehet Magyarországon, amikor a gyors cselekvés, reagálás ember életet, vagy életeket menthet meg. Nincs drágább és fontosabb az életnél, így kiemelten fontos, hogy vigyázzunk rá.

Ma a Magyar Rendőrség is beszámolt arról a telefonos applikációról, amit az Országos Mentőszolgálat mutatott be. Ennek a programnak a segítségével egy gombnyomással riaszthatjuk a mentőket, melynek segítségével elküldhetjük a pontos tartózkodási helyünket, és egészségügyi adatainkat. Soron kívül Szentkirályi: „Karácsony a Gyurcsány-osztály legszorgalmasabb kisdiákja”

Ezzel az érkező mentősök felkészülhetnek a beteg nagyon gyors ellátására. Ne feledjük, minden egyes másodperc számít, amire már számtalan példát láthattunk. Az „ÉletMentő” névre keresztelt alkalmazással a közeli gyógyszertárakat, kórházakat és dfibrillátorokat is megtalálhatjuk.

Az eddigi értékelések nagyon pozitívak, így mindenképpen ajánljuk a program letöltését. Az App Store-ból ezen a linken keresztül tölthető le, addig azok, akik az androidos készüléket használnak, erre a linkre kattintva tölthetik le a Google Play rendszeréből.

Életmentő – Az Országos Mentőszolgálat és a Vodafone Magyarország Alapítvány hivatalos életmentő alkalmazása:

„Az Életmentő mobilalkalmazással könnyen elérhető a mentőszolgálat olyan helyzetekben, amikor a leginkább szükségünk van rá. Továbbítja a pontos tartózkodási helyünket és a mentéshez szükséges egyéb gyakorlati információkat. Magyarországon, Ausztriában, Csehországban és a szlovák hegyvidéken működik.”

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony Gergely a nyugdíjasokat is magukra hagyta

A Fidesz főpolgármester-jelöltje éles kritikákkal illeti Karácsony Gergelyt, most épp az idősebb emberek kapcsán.