Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,41 Ft
Euró
394,09 Ft
Font
460,21 Ft
Bitcoin
62,175 $

Életében először lottózott, megütötte a főnyereményt egy kanadai tini

Közel 13 milliárd forintnak megfelelő dollárt kaszált a 18 éves Juliette Lamour.

Fotó: unsplash
Epic

Takács Petra

Szerkesztő

Ezzel ő lett a legfiatalabb kanadai, aki valaha is ilyen nagy lottónyereménynek örülhetett. Juliette azonban sem a hirtelen jött gazdagságtól, sem a hírnévtől nem szállt el, komoly tervei vannak.

Szeretné ugyanis befejezni tanulmányait és orvosként dolgozni a jövőben, a nyeremény kezelésében pedig édesapja fog segíteni neki, aki nem mellesleg pénzügyi tanácsadóként dolgozik. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

Juliette elmondta, hogy sírt, amikor megtudta, ő nyerte meg a csaknem 36 millió dolláros összeget, „de ezek örömkönnyek voltak” – tette hozzá, majd azzal folytatta, hogy még mindig nem tudja elhinni, hogy az első szelvényével ilyen nagy szerencséje volt.

Persze a pénzből szórakozásra is futja majd, Juliette legszívesebben a családjával utazgatna, amint befejezte tanulmányait. „Szeretném megismerni a különböző országokat, tanulmányozni a történelmüket és a kultúrájukat, megkóstolni az ételeiket” – mondta.

Úgy tűnik, hogy a 18 éves lány rendkívül jó tanácsokat kapott a szüleitől, mert mint mondta, „nem a pénz határoz meg téged, hanem a tetteid és a munka, amit végzel” – írta meg a BBC.

Egyre több állam sürgeti, hogy az iskolákban tiltsák be a telefonokat

Egyre több tanár panaszkodik arra, hogy a diákok filmeket néznek, videókat és fotókat küldözgetnek egymásnak a tanórákon, ahelyett, hogy figyelnének.