Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,675 $

Életében először lottózott, megütötte a főnyereményt egy kanadai tini

Fotó: unsplash
Epic

Takács Petra

Szerkesztő

Közel 13 milliárd forintnak megfelelő dollárt kaszált a 18 éves Juliette Lamour.

Ezzel ő lett a legfiatalabb kanadai, aki valaha is ilyen nagy lottónyereménynek örülhetett. Juliette azonban sem a hirtelen jött gazdagságtól, sem a hírnévtől nem szállt el, komoly tervei vannak.

Soron kívül Ritka óriáspókot észleltek az ausztráliai Queenslandben

Szeretné ugyanis befejezni tanulmányait és orvosként dolgozni a jövőben, a nyeremény kezelésében pedig édesapja fog segíteni neki, aki nem mellesleg pénzügyi tanácsadóként dolgozik.

Juliette elmondta, hogy sírt, amikor megtudta, ő nyerte meg a csaknem 36 millió dolláros összeget, „de ezek örömkönnyek voltak” – tette hozzá, majd azzal folytatta, hogy még mindig nem tudja elhinni, hogy az első szelvényével ilyen nagy szerencséje volt.

Persze a pénzből szórakozásra is futja majd, Juliette legszívesebben a családjával utazgatna, amint befejezte tanulmányait. “Szeretném megismerni a különböző országokat, tanulmányozni a történelmüket és a kultúrájukat, megkóstolni az ételeiket” – mondta.

Úgy tűnik, hogy a 18 éves lány rendkívül jó tanácsokat kapott a szüleitől, mert mint mondta, „nem a pénz határoz meg téged, hanem a tetteid és a munka, amit végzel” – írta meg a BBC.