Dollár
435,26 Ft
Euró
424,88 Ft
Font
487,68 Ft
Bitcoin
19,227 $

Eldőlt, Ángel Di María nem igazol a Barcelonához

MTI/EPA/MOHAMMED BADRA

Bense Róbert

2022. június 28. - 06:01

Pedig nagyon is jól jött volna a katalánoknak az argentin tapasztalata.

A Barcelona továbbra is azon van, hogy minél kedvezőbb szerződéseket kössön a következő szezonra, a PSG-től távozó Di María pedig illett volna a Barcelona elképzeléseibe, lévén szabadon igazolható játékosként nem kellett volna érte fizetni.

Soron kívül Rekordot döntöttek az új állampapírok: 300 milliárd forint 2 nap alatt 

A veterán szélső azonban már szinte biztosan nem igazol Barcelonába, mivel Joan Laporta úgy döntött, hogy nem tesznek hivatalos ajánlatot az argentin játékosnak. Az viszont, hogy mi húzódhat az elhatározás mögött, egyelőre még nem derült ki.

Könnyen lehet persze, hogy Laporta csupán a Real Madrid és a Barcelona rivalizálása miatt mondott le Di Maríáról, a 34 éves játékos ugyanis 2010 és 2014 között a Blancók alkalmazásában állt, és bár azóta megjárta a Manchester United és a PSG csapatát is, ebből még így is lehettek volna konfliktusok.

Hiába tehát, hogy Xavi szinte napi kapcsolatot ápolt Di Maríával, és valószínűleg egyértelműen tervezett volna vele. Az utolsó szó így is az elnöké volt, az ő szavainak pedig komoly súlya van Barcelonában, hiszen fáradhatatlanul azon dolgozik, hogy kihúzza az anyagi csávából a legendás egyesületet.

Így viszont minden jel arra mutat, hogy Di María végül a Juventusnál köthet ki, a torinóiak olasz sajtóértesülések szerint évi 8 millió eurót ajánlottak neki, arról azonban nem esett szó, hogy hány szezonra szóló szerződésről lenne szó – írta meg a Fichajes.