Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
352,97 Ft
Euró
381,78 Ft
Font
444,85 Ft
Bitcoin
43,375 $

Eladó Zámbó Jimmy csepeli háza, közel 130 millióért árulják

A ráckevei nyaraló után a csepeli ház is eladósorba került. A család most elmondta, miért válnának meg az ingatlantól.

Fotó: Unsplash A kép illusztráció!
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Korábban beszámoltunk róla, hogy szeptemberben eladósorba került Zámbó Jimmy ráckevei nyaralója, amelyet 50 millió forintért vásárolhat meg a leendő tulajdonos. Nemrégiben pedig fény derült rá, hogy az énekes csepeli házától is megválnának, 129,9 millió forintért árulják – írja a Blikk.

Az Ingatlan.com felületén lévő hirdetés szerint a XXI. kerületi Szent László utcában lévő ház összesen 200 négyzetméteres, ami 4 szobát foglal magába. A falakon Jimmy lemezei is ott sorakoznak, nem titkolják, ki lakott korábban az épületben. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

„Kuriózum eladó. Zámbó Jimmy otthona eladóvá vált” – írják a hirdetésben. De a rövid szövegből az is kiderül, hogy az emeletes ház alsó szintje összesen 100 nm, amiben egy hatalmas nappali kapott helyet, s ennek falain láthatóak Jimmy híres ereklyéi.

Okkal döntöttek az eladás mellett

A dolgozószobával kapcsolatban kiemelték, hogy itt íródtak a híres dalszövegek, valamint itt zajlottak a családi és baráti kör legfontosabb eseményei. Míg a felső szinten három, teljes értékű szoba található: egy gardróbszoba, egy fürdőszoba, illetve a nagyobb hálószoba.

Az ingatlanhoz tartozik egy óriási kert terasszal, valamint egy teljesen felszerelt kis ház, sőt, még egy zárt medence is. Az viszont kérdéses, hogy az ingatlantól bútorozottan szeretnének-e megválni, vagy marad-e néhány berendezés az egykori legenda otthonából.

Zámbó Jimmy fia, Adrián a TV2-nek elárulta, a család azért döntött az eladás mellett, mert mostanra csak ő és édesanyja éltek az ingatlanban, amely már túl nagy volt számukra. Egyúttal leszögezte, nem szeretnék, hogy egy olyan rajongó vásárolja meg tőlük a házat, aki egyfajta múzeumot csinálna A Király egykori otthonából.

Halálos áldozatai is vannak a Seychelle-szigeteken pusztító áradásoknak

Az Indiai-óceán térségében fekvő, mindössze százezer lakosú, 115 szigetből álló Seychelle-szigetek a turisták kedvelt célpontja. A Mahé-szigetet azonban robbanás rázta meg, és áradások pusztítottak.