Clouds
21 Budapest
Dollár
358,39 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
444,23 Ft
Bitcoin
23,276 $

Egyre több iPhone-tulajdonos panaszkodik kijelzőhibára

TÉMÁK:
#Apple #iphone 14
Fotó: Apple
Mobil

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

Az iPhone 14 készülékkel rendelkezők felhasználók bizonyos esetekben színes sávokat látnak a kijelzőn.

Az utóbbi időben egyre több panasz érkezik az új iPhone 14 tulajdonosoktól, akik szerint előfordul, hogy a készülék bekapcsolásakor és feloldásakor vízszintes irányú színes csíkok jelennek meg a kijelzőn.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Az Apple eddig csak annyit közölt, hogy a problémát egy szoftverhiba okozza, amelyet az operációs rendszer legújabb verziójának frissítésével fognak orvosolni.

A legdrágább modellen jelentkeznek a hibák

A közösségi oldalakon és különböző fórumokon egyre gyakrabban jelennek meg az iPhone 14 Pro Max tulajdonosok elégedetlen és dühös bejegyzései, amelyekben arra hívják fel a figyelmet, hogy telefonjukat kijelzőproblémák gyötrik.

Az első panaszok még tavaly október-november környékén jelentek meg az Apple support oldalain, majd később a Redditen is egyre többen kezdtek el foglalkozni vele, az utóbbi hetekben viszont már tömegesen jelentek meg a hasonló problémával szembesülő felhasználók.

Az Apple tisztában van a problémával, és ígéretet tett arra, hogy hamarosan orvosolják azt. Erre az iOS rendszer 16.3-as verziójának közzétételekor kerül majd sor, minderre pedig nem is kell már sokat várni, ugyanis annak RC, vagyis kiadás előtt álló változatát már elérhetővé is tették a fejlesztők számára.

Mikor érkezik a frissítés?

Az iOS 16.3 végleges verziója várhatóan több újdonságot hoz majd, többek között érkezhet egy fejlettebb iCloud-titkosítást lehetővé tévő fejlesztés és a második-generációs HomePod támogatása is, na meg persze az iPhone 14 Pro Max kijelzőin megjelenő csíkokat okozó hiba javítása is.

Az Apple közlése szerint a frissítés január 24-én válik elérhetővé, így már csak néhány napig kell együtt élni az idegesítő hibával.