Egyetlen hét maradt hátra Dembélé szerződéséből

MTI/EPA/DAN HIMBRECHTS

Bense Róbert

2022. június 23. - 05:45

Még mindig nem tudni, hogyan alakul majd a francia karrierje.

Jelenleg egy lehetőség biztos: Dembélé marad, vagy ha nem, akkor távozik. Igazából hónapok óta itt tartunk, télen nem sikerült elpasszolnia a franciát a Barcának, most meg már végül is teljesen mindegy, hiszen ha szeretne, ingyen távozhat a csapattól.

Persze a helyzet nem olyan egyszerű, mint januárban. Xavi ugyanis azóta újra beépítette a csapatba a világbajnokot, Dembélé pedig elkezdte élvezni a játékot, és megfelelő fizetési ajánlat esetén akár még a maradás mellett is dönthetne.

Éppen ez a probléma, ugyanis a katalánoknak most nincsenek felesleges eurómillióik, a kérőknek viszont annál inkább. Spanyol sajtóhírek szerint három együttes is feni a fogát a 24 éves csatárra: a PSG, a Bayern München, valamint a Chelsea.

Egyik sem kispályás csapat, és bár anyagilag a PSG áll a legjobban, a Chelsea teper leginkább Dembéléért. Tuchel állítólag nagyon szeretné megkaparintani, hiszen Dortmundban is jól kijöttek egymással – írta meg a Marca.

A PSG-nél Luis Campos új sportigazgató érkezésével érezhetően lanyhult az érdeklődés, a Bayern München szintén egyre kevésbé látszik reálisnak. Jelen pillanatban azonban az a legvalószínűtlenebb, hogy Dembélé marad Barcelonában, hiszen az egyeztetések teljesen megakadtak a két fél között.

A klubvezetés lerakott elé egy szerződést, arra azonban a francia még nem reagált. Hogy a háttérben közben milyen tárgyalások mennek, az pedig valószínűleg soha nem derül ki. Az viszont hamarosan igen, hogy hol folytatja.