Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,784 $

Egyedül utazott a repülőn, elkényeztették a nyolcórás út alatt

Kai Forsyth egyik legfurcsább és legkellemesebb élménye volt, hogy a British Airways 8 órás járatán elkényeztette a kabinszemélyzet.

...svg content...Forrás: Pixabay
Külföld

Takács Petra

Szerkesztő

A diák, aki az Egyesült Államokban jár főiskolára, épp hazafelé tartott Derby-be, amikor azt tapasztalta, hogy a British Airways Londonból Orlandóba tartó nyolcórás járatán ő az egyedüli utas, mivel rajta kívül csak a személyzet tartózkodott a repülőn – írta a Dailystar.

Tiktok oldalára is készített múlt hét hétfőn egy videót, amin bemutatta, hogy teljesen üres a fedélzet, ezért leengedte a karfákat és ágyat készített magának négy egymás melletti ülésből. Majd azt is leírta a videó bemutató szövegéhez, hogy „szó szerint nekem adták az összes rágcsálnivalót”.  Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

Az említett videót több mint 170 ezerszer nézték meg, amin Kai azt is bevallotta, hogy utazása egyetlen hátránya volt, hogy nem lehetett business vagy első osztályra átsorolni. A megtekintők szerint a fiatal fiú nagyon szerencsés volt, bár mások ijesztőnek találták a teljesen üres gép látványát.

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.