Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,54 Ft
Euró
394,00 Ft
Font
460,07 Ft
Bitcoin
63,088 $

Egy nagyon érdekes dolog derült ki Rácz Jenőről, amire senki sem számított

Rácz Jenő mindig képes meglepetést okozni, és ez olyasvalami, amit csak kevesen tudhattak róla, de immáron az egész ország felkaphatja rá a fejét.

Fotó: RTL Klub
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jenő és Dóri az Életünk története vendégei voltak, ahol mindamellett, hogy egy öregítő folyamaton estek át, érdekes dolgokat árultak el magukról, illetve a kapcsolatukról. Kiderült az is, hogy a Michelin-csillagos chef nem főz otthon, amire senki sem számított.

Dóri elárulta, olyan nincs, hogy külön főz Jenőnek, csak szimplán ételeket készít, ha éhes. Jó hír, hogy a chef szereti szerelme főztjét, ugyanakkor ő nem túl gyakran főz a saját konyhájában, mondhatni nem viszi haza a munkáját. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

„Én nem főzők!” – mondta Jenő, amit Dóri is megerősített. „Egyáltalán nem főz. Mindenki mondja, hogy olyan szerencsés vagyok, meg én is azt gondoltam, hogy géniusz az a nő, aki egy chefhez megy hozzá feleségül, mert az egész élete egy csoda lesz, majd kiszorít engem a konyhából, nekem megmarad a többi házimunka, és majd ő főz.”

ByeAlex egy nagyon fontos dologra hívta fel a figyelmet

Sőt, Jenő néha virslist mikróz, ha éhes. „Persze, mert arra is lusta vagyok, hogy betegyem a vízbe. Tényleg annyira nincs időm semmire, annyira ki van mérve minden percem, hogy képtelen vagyok…” – tette hozzá a chef.

Az egyik fő ok, hogy a körülmények nyilván nem olyanok, mint egy igazi profi konyhában, és ilyenkor inkább csinál egy virslit a mikróban. Friderikusz Sándornak még tippet is adott arra, hogy hogyan készíthető el a legjobb virsli ebben a formájában. Egyszerűen csak figyelni kell, és ha meghalljuk az első roppanást, akkor gyorsan kivesszük a mikróból.

Egyre több állam sürgeti, hogy az iskolákban tiltsák be a telefonokat

Egyre több tanár panaszkodik arra, hogy a diákok filmeket néznek, videókat és fotókat küldözgetnek egymásnak a tanórákon, ahelyett, hogy figyelnének.