Dollár
390,77 Ft
Euró
399,10 Ft
Font
472,36 Ft
Bitcoin
22,946 $

Egy nagyon érdekes dolog derült ki Rácz Jenőről, amire senki sem számított

Fotó: RTL Klub
not image

Hujber Dávid

2021. március 23. - 08:01

Rácz Jenő mindig képes meglepetést okozni, és ez olyasvalami, amit csak kevesen tudhattak róla, de immáron az egész ország felkaphatja rá a fejét.

Jenő és Dóri az Életünk története vendégei voltak, ahol mindamellett, hogy egy öregítő folyamaton estek át, érdekes dolgokat árultak el magukról, illetve a kapcsolatukról. Kiderült az is, hogy a Michelin-csillagos chef nem főz otthon, amire senki sem számított.

Soron kívül Közel 180 ezer Yettel-ügyfélnek jár pénz, sms-ben kapnak értesítést az érintettek

Dóri elárulta, olyan nincs, hogy külön főz Jenőnek, csak szimplán ételeket készít, ha éhes. Jó hír, hogy a chef szereti szerelme főztjét, ugyanakkor ő nem túl gyakran főz a saját konyhájában, mondhatni nem viszi haza a munkáját.

„Én nem főzők!” – mondta Jenő, amit Dóri is megerősített. „Egyáltalán nem főz. Mindenki mondja, hogy olyan szerencsés vagyok, meg én is azt gondoltam, hogy géniusz az a nő, aki egy chefhez megy hozzá feleségül, mert az egész élete egy csoda lesz, majd kiszorít engem a konyhából, nekem megmarad a többi házimunka, és majd ő főz.”

ByeAlex egy nagyon fontos dologra hívta fel a figyelmet

Sőt, Jenő néha virslist mikróz, ha éhes. „Persze, mert arra is lusta vagyok, hogy betegyem a vízbe. Tényleg annyira nincs időm semmire, annyira ki van mérve minden percem, hogy képtelen vagyok…” – tette hozzá a chef.

Az egyik fő ok, hogy a körülmények nyilván nem olyanok, mint egy igazi profi konyhában, és ilyenkor inkább csinál egy virslit a mikróban. Friderikusz Sándornak még tippet is adott arra, hogy hogyan készíthető el a legjobb virsli ebben a formájában. Egyszerűen csak figyelni kell, és ha meghalljuk az első roppanást, akkor gyorsan kivesszük a mikróból.