Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
384,61 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,472 $

ByeAlex egy nagyon fontos dologra hívta fel a figyelmet

Fotó: Instagram/ByeAlex
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A híres zenész és dalszerző egy igen fontos dologra hívta fel a figyelmet, ami valós problémám alapszik, és fontos vele foglalkozni.

Alex azok közé tartozik, akik nem hagyják el magukat, hanem mindent megtesznek azért, hogy fittek legyenek, legalább annyira, hogy ez semmilyen problémát ne okozzon. Mint mondta, a rendszeres sport minden orvosságnál többet ér, és ez bizonyos szempontból igaz is.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

Igyekszik fontosabb kérdésekben is megszólalni, hiszen nagyon sokan követik őt a közösségi médiában, így az általa leírt szavaknak különösen nagy súlya lehet. Ha egy ember is változtat emiatt az életén, már megérte.

„Ami ezerszer többet ér minden orvosságnál, az a rendszeres sport; nálam a futás! Ezekben az időkben különösen fontos lenne a közösség figyelmét nagyon erősen a sport felé fordítani…” – kezdte a posztjában Alex.

„Eleve a társadalmat nem sikerült valahogy a tudatos, rendszeres sporttevékenységre, egészséges életmódra nevelni. Mondjuk, sosem igyekezett senki.” – folytatta a posztjában a híres zenész és dalszerző.

Exatlon-Franciska tiszta vizet öntött a pohárba Ákost illetően

„Az iskolákban a testnevelés órák (és persze, aki ott is igazi nevelő, az úgyse veszi magára) 1-2 kör lomha 400 méteres futás, karkörzés után, a “menjetek focizni”-ba fulladnak bele. Akit mondjuk a foci nem villanyoz fel, az nyomkodhatja a youtubeot. Most online alatt elképzelésem nincs, mi történhet.”

„Én magamtól szerettem meg a sportot még tini koromban. Az utóbbi időkben egyre több időt szántam arra, hogy egy sokkal sportosabb otthont teremtsek magamnak. Higgyétek el, nekünk “celebf*szfejeknek” is vannak ugyanúgy fizikai, és mentális gondjaink is.”

„Ha nem lenne nekem a sport, sokszor nagy sz*rban lettem volna. Ha baj van (bármi!), felállok a padra és tolom neki. Futok az életemért, a kib*szott egészségemért! Ha vége az edzésnek, lenyújtom magam, mély levegőket veszek, és próbálom nyugodtan mantrázni… tudod, hogy “Boldog leszek, levegő be…”