Egy különleges thai étel, ami után még a nyál is összefut a szánkban: vigyázz, éhes leszel!
Most elsősorban azoknak szeretnénk kedvezni, akik imádják az ilyen különlegességeket, vagy elég bátrak ahhoz, hogy kipróbáljanak valami újat.
Most elsősorban azoknak szeretnénk kedvezni, akik imádják az ilyen különlegességeket, vagy elég bátrak ahhoz, hogy kipróbáljanak valami újat.
A koronavírus miatt erősen korlátozottak a lehetőségeink az utazásokat illetően. Nem mindenhová tanácsos elutazni, és vannak helyek, ahol nem is kaphatunk belépési jogot, vagy csak szigorú feltételek mellett, mivel a világjárvány még mindig jelen van.
Ázsia egy egészen különleges világ, és Thaiföld egyértelműen kiemelkedik onnan. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy már jártunk a Föld ezen részén, és páratlan élményekben volt részünk, nemcsak a kultúra miatt.
Egészen egyedi az, amit Thaiföld adni képes, és valóban magával ragadnak bennünket a pillanatok, akárcsak azok a dolgok, melyek elénk tárulnak, legyen szó egy szigetről, annak élővilágáról, vagy az ételekről.
Akinek erősebb a gyomra, az bátran kipróbálhat olyan ételeket is, amik itthon nemigazán kaphatóak, vagy nem az európaiak ízlése szerint készülnek el. A tengeri herkentyűk is ezek közé tartoznak, és mivel sokan vannak, akik Thaiföldre vágynak, vagy már az utat tervezik oda, úgy gondoltuk, kedveskedünk nekik valamivel.
Egy különlegesebb és nagyon ínycsiklandozó ételt mutatunk be számotokra, aminek az alapját a garnélarák adta. A Travel Thirsty ezúttal is kitett magáért, és egy egészen remek videót tett közzé a YouTube-on, benne a teljes elkészítéssel, és a részletekkel.
Azonnal éhessé váltunk, szóval vigyázzatok, mert a videó valóban képes beindítani az ízlelő receptorainkat, és már szinte érezzük is a szánkban azt az ízt, amit hosszú hónapokkal ezelőtt, vagy valami hasonlót.
Ne hagyd ki: