Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,17 Ft
Bitcoin
27,212 $

Egy apró módosítás lehet az iPhone 15 Pro Max legnagyobb vonzereje

TÉMÁK:
#Apple #iPhone
Fotó: Twitter / Ice Universe
Mobil

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

Ahogyan a korábbi készülékek esetében, úgy az idén megjelenő modelleknél sem csak a teljesítményre helyeződik majd a hangsúly.

Az Apple nagyon jó abban, hogy az új iPhone készülékek bemutatásakor a már megszokott remek teljesítmény mellett némi újítást is becsempésszen a modellekbe. Így volt ez legutóbb is, amikor a dinamikus sziget láttán kapták fel a felhasználók a fejüket, és így lesz ez idén is, amikor is egy apró módosítás indíthat meg tömegeket a boltokba.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

A legfrissebb hírek szerint ugyanis az Apple minden eddiginél vékonyabb kijelző körüli kerettel készül az iPhone 15 Pro Max esetében, aminek vastagsága mindössze 1.55 mm lesz.

Ezzel az értékkel nemcsak, hogy jelentőset javítani az iPhone 14 Pro Max 2.17 mm-hez képest, de rögtön az élre is ugrana, ugyanis a jelenlegi legvékonyabb kerettel rendelkező Xiaomi 13 is 1.81 mm-es kávával rendelkezik.

További újítás lehet még, hogy az iPhone 15-sorozat minden tagja megkapja a népszerű dinamikus sziget funkciót, a vékony keret és a 120 Hz-es képfrissítés viszont csak a Pro modellek sajátja lesz, hogy a felhasználók számára indokolható legyen az alap és a csúcsmodell közötti jelentős árkülönbség.