Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,80 Ft
Euró
393,55 Ft
Font
467,47 Ft
Bitcoin
64,339 $

Egy apró módosítás lehet az iPhone 15 Pro Max legnagyobb vonzereje

Ahogyan a korábbi készülékek esetében, úgy az idén megjelenő modelleknél sem csak a teljesítményre helyeződik majd a hangsúly.

...svg content...Fotó: Twitter / Ice Universe
Mobil

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

Az Apple nagyon jó abban, hogy az új iPhone készülékek bemutatásakor a már megszokott remek teljesítmény mellett némi újítást is becsempésszen a modellekbe. Így volt ez legutóbb is, amikor a dinamikus sziget láttán kapták fel a felhasználók a fejüket, és így lesz ez idén is, amikor is egy apró módosítás indíthat meg tömegeket a boltokba.

A legfrissebb hírek szerint ugyanis az Apple minden eddiginél vékonyabb kijelző körüli kerettel készül az iPhone 15 Pro Max esetében, aminek vastagsága mindössze 1.55 mm lesz. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

Ezzel az értékkel nemcsak, hogy jelentőset javítani az iPhone 14 Pro Max 2.17 mm-hez képest, de rögtön az élre is ugrana, ugyanis a jelenlegi legvékonyabb kerettel rendelkező Xiaomi 13 is 1.81 mm-es kávával rendelkezik.

További újítás lehet még, hogy az iPhone 15-sorozat minden tagja megkapja a népszerű dinamikus sziget funkciót, a vékony keret és a 120 Hz-es képfrissítés viszont csak a Pro modellek sajátja lesz, hogy a felhasználók számára indokolható legyen az alap és a csúcsmodell közötti jelentős árkülönbség.

Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely válaszát a hatalmas pénzjutalmakról

Vitézy Dávid elárulta, mennyit keres a a MÁV Start és a Volánbusz közös gazdasági vezetője, aki szintén szép summát kapott.